1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenośny dysk do RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hirurg, Kwiecień 1, 2014.

  1. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam Xboxa slim z RGH + Dysk 1 TB sformatowany na fat32 mam na nim gry i wszystko działa ale nie mogę z niego zrobić dysku wewnętrznego wchodzę w dash w ustawienia pamięć przenośna dostosuj wybieram ile GB chciałbym przeznaczyć i wyskakuje komunikat że nie jest to możliwe ktoś wie o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola widzi tylko 32 GB chyba ze włożysz go do środka do konsoli
     
  4. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ale nawet 32 GB nie mogę zrobić
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobienie z dysku 1Tb zaledwie 32GB jest zupełnie bez sensownym wyjściem....
    Zostaw go jako zewnętrzny, a jeśli koniecznie chcesz jako wewn. to wyjmij go z obudowy i włóż w slot na HDD w konsoli, wtedy w ustawieniach NXE sformatuj - tak próbowałeś ??
     
  6. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi o to że z 1 TB chciałem zrobić z 900 GB zewnetrzny i 100 GB na save dlc itp
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To tak nie zrobisz.
    32 GB na DLC, Content itd. - reszta na gry (metoda przez USB) lub 1 GB na wszystko czyli gry, content, dlc itd. (metoda wyjęcia dysku z obudowy i włożenia do konsoli).
     
  8. hirurg

    hirurg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie nie moge zrobic nawet 32 Gb przez usb a jak podpielem pena 64 gb to normalnie sie zrobilo 32 gb a przy dysku pisze ze nie bylo mozliwe
     
Wczytywanie...

Poleć forum