1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenośny dysk

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Michal27888, Sierpień 6, 2012.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czy można modpiąć przenośny dysk do x360 slim przez USB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, da sie
     
  4. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Oczywisie ze sie da ale.jezeli chcesz.z.niego zrobic dysk xboxa to pamietaj aby dane przekopiowac bo xbox go sobie zformatuje. Jezeli chcesz z.niego tylko muzy sluchac to podlaczj bez.strachu
    Pzdr

    Przepraszam za lakoicznosc, wyslane z androida.
     
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A ile najwięcej pojemności można podpiąć?
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    oryginalnie 16gb, przy rgh(przeróbka chipowa konsoli) do 2tb.
     
  7. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A przy LT ile?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tyle samo co na oryginale
     
  9. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli jak kupie dysk 320gb to będzie mi widziało tylko 16gb?
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Bez rgh to tak

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli jeżeli mam rgh i włożę dysk 2TB to będzie widziało 2TB?
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. SebaBRS

    SebaBRS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja słyszałem, że jeden właściciel xbox podzielił na party 16-gigowe dysk, bodajże 200 GB, konsola czytała to jako 17 pendrive'ów... Ale nie jestem pewien co do tego...
     
  14. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    to prawda.
    raz ogladalem na YT ze mozna podlaczyc np dysk 120 i jakos cos tam sie dzieli i czyta jako wiecej pendrive, poszukaj na YT

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Niestety tak się nie da

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum