1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenoszę się na slima - transfer danych .

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Duster1, Wrzesień 3, 2010.

  1. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam . Mam X360 Elite , ale planuję sobie sprawić pod koniec miesiąca slima. Grałem na moim Xboxie ponad 1,5 roku, więc na HDD nagromadziło się sporo cennych danych:)
    Planuję kupić coś takiego:

    xbox 360 Transfer Kit USB kopiowanie danych Kabel (1195848152) - Aukcje internetowe Allegro

    I przenieść dane na hdd kompa i potem na nowego boksa. Dlatego też mam parę pytań:

    1. Czy dane z boksa będę widział na kompie odseparowane od siebie ? Czy będę mógł skopiować np. sejvy do gier, profil + parę dlc , czy muszę skopiować wszystko albo nic?

    2. Czy te kable są kompatybilne ze slimem?

    3. Co się stanie jak skopiuje Dlc, grę arcade, czy coś innego z marketplace? Czy będzie działać na nowej kosoli? Słyszałem , że trzeba przepisać licencje. na nową konsole. Czy to prawda? Jeżeli tak , czy soft dodawany to kabla zrobi to automatycznie? Czy nie mogę po prostu z mojego profilu wejść (na nowym boxie) na marketplace i wybrać "Download again" ?

    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak zalogujesz się na xbox live na nowym sprzecie to będzie to działać, odłączając się przestanie. Licencje przenosi sie przez stronę xbox live oraz zalogowanie sie na profilu na nowej konsoli w tym samym czasie. Kabel dziala z konsolą zgra dane automatycznie(dołączony do kosnoli)
     
  4. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na ten moment gry z jednego profilu działają na drugim , czy to ulegnie zmianie po przeprowadzce ?


    Mam rozumieć , że jak podłącze jednego boxa do drugiego to się wszystko automatycznie skopiuje , czy jak?

    Czy jest możliwość połączyć dwa profile w jeden?
     
  5. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum