1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenoszenie danych z dysku na dysk !!!! jak to zrobić?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Piciu29, Listopad 7, 2012.

  1. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Mam następujące pytanie widziałem wiele podobnych tematów na forum jednak żaden nie był taki o który mi chodzi. Otóż w chwili obecnej w mojej konsoli elite mam dysk 250gb mam zrobiony 320gb, jednak chciałbym zgrac sobie savy z wszystkich gier - gry mogę poinstalować na nowo jednak chciałbym przegrać savy. Widziałem program explorer360 czy za jego pomocą zrobię migrację danych np savów, jeśli tak to jak mogę to zrobić, może jakiś inny program itp. Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam:

    Piciu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może i prościej ale chciałbym wiedzieć jak można to samemu w komputerze zrobić explorerem 360 zrobiłem cały backup z dysku 250gb a jak odtorzyłem go na dysk 320 gb profili ani nic nie ma widać że zajęte miejsce jest ale nie ma nic w pamięci systemowej (czy można to jakoś łatwiej zrobić) kto przenosił savy z mniejszego dysku na większy niech da znać
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przenoszenie danych z dysku na dysk !!!! jak to zrobić?

    Najprosciej i z bezpieczenstwem dla hdd, polacs pendrive zrob format pod konsola przenies profil i save na penka. Wsads nowy hdd wgraj na nowy dysk, lub wykonaj horizonem kopię.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jak to trzeba zrobić ? Pendrive skonfigurować z poziomu konsoli i wtedy przerzucić na penka save i profil i pendrive,a potem spowrotem na dysk ?
    Bo też zaniedługo będe przenosić profil ofline,żeby zrobić z niego online na innym dysku i ciekaw jestem.
    EDIT:
    Gdzie w ogóle znajdują się SAVE z gier ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przenoszenie danych z dysku na dysk !!!! jak to zrobić?

    Wszyatko z poziomu konsoli robisz, co cie interesuje gdzie konsoa je trzyma. Jak nie umiesz pendrive przystosowac jako pamiec xbox 360. Podlacz pendrive wejdz w opcje pamiexi tam znajdziesz wszystko od formatu po skopiowanie profilu save itd itd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzięki wszystkim za pomoc udało się bez problemu a mam jeszcze jedno pytanie czy na najnowszym dashboardzie jak wejdzie się w osiągnięcia - tam gdzie są gry to przy danej grze kiedyś był obrazek i przy tym obrazku stan archivmentów itp a w chwili obecnej nazwa gry i puste pole? czy u wszystkich tak jest czy coś jeszcze ja popierdzieliłem i na nowo dashboarda np będę musiał wrzucić??
     
Wczytywanie...

Poleć forum