1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenoszenie ISO na HDD-pytanie.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Antek22, Czerwiec 27, 2011.

  1. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    Nie jestem pewien czy dobry dzial wybralem na to pytanie. Otoz mam przerobionego xboxa LT+(ten przedostatni jaki wyszedl). Zgralem sobie Duke z najwyzsza predkoscia majac srednia nagrywarke. Wszystko pieknie dzialalo ale w jakims momencie, w polowie gry przestala mi dzialac i sie po prostu przy probie uruchomienia kolejnego rozdzialu zacina. Widocznie cos sie zle nagralo. Sama plyta jest wczytywana,ale niestety nie chcialo mi sie czekac i nagrywac jej na dysk HDD. Chcialbym sobie przegrac plik ISO na ten dysk przez oryginalny transfer kit(chyba przez program party buffalo?). Czy moglby mi ktos poradzic jaki folder, do jakiego folderu mam wrzucic z ISO, by moc uruchomic ta gre z dysku, majac DVD w napedzie. I oczywiscie pytanie-czy to wgl jest mozliwe?
    Z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście, że jest to niemożliwe. Zapomnij...
     
  4. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    A wiec jedyna opcja zapisania gry na dysku jest jej instalacja przez plytke? inaczej sie nie da?
    PS. Chodzi mi oczywiscie o przeniesienie ISO komputer>transfer kit>HDD
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli nie masz JTAG-a, a domyślam się, że nie masz, to nie ma takiej możliwości.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak,inaczej się nie da.Jak masz twardy dysk w konsoli to spróbuj zainstalować tą grę z tej płytki,którą nagrałeś.Może się uda.
     
  7. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    No, wlasnie sie nie udaje :/ A nie mam zadnych plytek pod reka :( Dzieki za info.
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Następnym razem jak będziesz coś nagrywał to tylko z prędkością 2,4,inaczej szkoda płytek tym bardziej,że sam napisałeś,że nagrywarkę masz raczej średnią.
     
Wczytywanie...

Poleć forum