1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przenoszenie profilu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianglogow, Styczeń 9, 2011.

  1. Damianglogow

    Damianglogow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy profil mogę przenieść z dysku na kartę pamięci, a potem na slima 4 gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie przecież slim nie ma wejścia na kartę pamięci!
    Ale Damianglogow możesz użyć pendriva.
     
  5. dario47

    dario47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podobny problem z grubego xa chce przenies profil na slima z rgh i nie wiem jak,prosze o pomoc
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Skonfigurować penka jako pamięć masową pod X360 i na nim przenieść profil.
     
  7. dario47

    dario47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zrobiłem mam profil na pendravie i co dalej?
     
  8. dario47

    dario47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeniosłem profil lecz pokazuje iż jest uszkodzony:( nie wie o co biega.
     
Wczytywanie...

Poleć forum