1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przenoszenie wszystkich danych NARAZ z ms na hdd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Listopad 18, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, niedawno kupiłem dysk twardy, teraz chcę przenieśc wszystkie dane z karty pamięci, i mam pytanie, da radę od razu przenieśc wszystko co jest na karcie na dysk, czy trzeba z każdym savem, każdym pliczkiem męczyc się pokolei?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    Witam, uff.. jak dobrze ze nie musialem szukac tematu daleko w glab.
    Ja mam nastepujace pytanie... jesli ze swojego oryginalnego dysku zgram profil na karte pamieci a potem na drugi dysk to achivy i awatar beda dostepne na tym drugim dysku?
    Planuje zakupic wiekszy i chce byc pewny czy nic nie strace przez ta operacje.
    Z gory dziekuje za odpowiedz.

    Przepraszam kolego Mnih ze tak nikczemnie wykorzystalem Twoj temat, ale moze ktos znajacy sie zalatwi nasze oba problemy odrazu:)

    W sumie Ty piszesz ze przenosisz z karty na dysk, avatar i achivmeny tez przechodza normalnie? to co miales na karcie masz teraz w pelni dostepne na HDD?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko normalnie Ci przejdzie. Sam tak robiłem jak Ty właśnie i bez problemu się to odbyło :)

    @topic:

    Chyba jednak niestety trzeba wszystko pojedynczo. Sam szukałem jak to zrobić naraz wszystko ale nie znalazłem i bawiłem się po kolei...
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    wszystko pojedynczo....robie sobie kopie savow i przenosze wszystkie z dysku na karte ( na wypadek uszkodzenia dysku)..szkoda ze profilu nie da sie skopiowac ( jest tylko opcja przenoszenia).....i czasem tez jest dziwna sprawa, mialem kilka savow ktorych nie dalo sie przeniesc z dysku na karte..wyskakiwal komunikat ze sie nie da i *upa:(
     
  7. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    aha... czyli rozumiem za profil sie przenosi? skopiowac sie nie da, ale przeniesc tak?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety tak ;) Też próbowałem sobie skopiować profil tak żeby mieć i na karcie i na dysku ale to nie przeszło :p
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Kiedys przechodzilo ;)


    Teraz tylko zostaje miec profil na dysku,zupdatowac go na serwer m$,odlaczyc dysk i na memorke sciagnac profil;]
     
  10. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ja mam mianowicie taki proble że usunołem z karty pamięci profil ale savy zostawiłem a kupiłem hdd i nie mogę przenieść tych savów na hdd dla czego czy to może być problem że nie ma na karcie profilu gracza bo savy są podpisane nieznany profil czy jakoś tak czy mozna przenieść savy bez profila z karty na hdd ?Przepraszam że się podpinam pod twoje konto ale jestem zrospaczony rozpaczliwie szukam rozwiązania bo nie chce mi się od nowa przechodzić te wszystkie gry.Jeszcze raz przepraszam za podpięcie i pozdrawiam.
     
  11. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Każdy save jest przypisany do profilu. Jak założysz nowy nie będą działać albo bana dostaniesz i to tyle.
     
  12. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy można stworzyć nowy profil i jakoś te savy do niego wcisnąć albo np. wrzucić je do kolegi na hdd?
     
  13. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    a jak to jest w przypadku wymiany dysku, chcę zamienić na większy, a nie chcę stracić saveów i profili, zapisanie profili na MS nie wchodzi w grę bo mam bana.
    Przez kompa to przekopiować?
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak grałeś na zbanowanej konsoli to i tak profil i savy są już uszkodzone więc nie przeniesiesz z dysku na dysk tak normalnie
     
  15. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    dlaczego są uszkodzone?
    a przekopiowanie przez kompa pójdzie?
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ponieważ zbanowana jest konsola i są uszkodzone
    Profil możesz odzyskać przez XBL ale i tak achivów nie będziesz miał tych zdobytych po banie
    Savy nie wiem czy są do uratowania jak zostały nadpisane na zbanowanej konsoli

    Poczytałbyś trochę tematów to byś wiedział

    Tutaj masz o odblokowaniu tych rzeczy ale nie wiem czy jak są uszkodzone to będą działać:

    http://xboxforum.pl/poradniki-f27/j...il-oraz-save-ze-zbanowanej-konsoli-31336.html
     
  17. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok to ja mam inny problem, a w temacie kopiowania, mianowicie chciałem sobie od kumpla przegrać z jego dysku obrazki gracza na moją kartę pamięci i właśnie bajer jest taki, że ja mogę moje obrazki z karty przegrać na jego dysk, ale ja nie mogę skopiować jego obrazków na moją kartę - pisze tylko, że nie można... Ktoś wie dlaczego nie mogę tego zrobić ?
     
  18. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nikt nie wie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum