1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeóbka i nieczytanie płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wyro20, Czerwiec 23, 2011.

  1. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej
    dałem przerobić niedawno x'a ale nie wiem na jaka przerobka przerobił. Da sie to jakoś sprawdzić. Dodam że nie muszę teraz wkładać płyty activate.iso.
    a po drugie
    jakiś miesiąc temu nagrałem sobie fife 11 i normalnie śmiga, gdy teraz chcę nagrać np. Assassins Creed Brotherhood gdy wkładam płytę wyskakuje normalnie "zagraj w ta gre" ale gdy właczam to jest czarny ekran a po 5 minutach wyskakuje "nierozpoznana płyta"
    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a przepuściłeś obraz assassin'a przez ABGX ?

    ta gra ma AP25 i musisz ja spatchować
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    activate.iso trzeba było używać przy ixtreme 1.6. Swoją drogą niezły typ, zamiast wgrać najnowszy, to wgrywa starocie. Żeby pograć w AC:B musiałbyś mieć lt 1.9
     
  5. madzixon

    madzixon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie musi mieć lt +1.9 żeby grać w Call of Duty Black Ops .
     
  6. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli wez odpall abgx, autofix level 3 i zaladuj ja

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  8. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spatchowałem i nagrałem za pomocą CloneCD i gdy daje zagraj w assassins creed:brotherhood(nawet jest obrazek) to jest czarny ekran a po pieciu minutach wyskakuje komunikat:"nierozpoznana płyta; Nie można odczytać płyty"
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmm. Czyli nie LT+ 1.9 ? :D

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakbyś czytał, co ludzie piszą, to byś nawet nie zaczynał nagrywać... Napisałem wcześniej, że do gry w AC:B potrzebujesz lt+ 1.1 i przedostatniego update dasha, lub lt 1.9 i najnowszy dash.
     
  11. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli zainstalowanie najnowszego dasha powinno rozwiązać sprawę ?
    moglibyście dać link do najnowszego dasha ?
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstalowanie nowego dasha usunęłoby przeróbkę, tego byś chyba nie chciał?
     
  13. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co mam zrobić bo chciałbym pograć w AC:B a nie działa ?
    jak rozpoznać jaką mam przeróbkę ?
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie sprawdzisz tego, ale skoro musisz używać activate.iso, to masz ixtreme 1.6. Jak chcesz pograć w AC:B to przerobić konsolę, koszt 50 zł.
     
  15. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisałem wam że nie muszę używac activate.iso
     
  16. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wyraźnie napisał, że NIE MUSI używać activate.iso... o_O Czyli ma wgrane "jakieś" LT+...

    Sprawdź, czy masz DASH 2.0.12625.0.
    Jeżeli nie, to taki pobierz.
     
  17. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam, ale np. nie moge robic avatara tylko jest taka szara postać. Być może mam źle wgranego dasha ?
     
  18. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skad wgrywales?

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  19. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    był u mnie mój kuzyn i gdy włożył oryginał AC:B to samo się wgrało i początkowo normalnie miałem avatar a później znikł :x
     
  20. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wrzuciles AC do abgxa i spatchowales? Jesli tak to pewnie Lt+1.1 i musisz wgrac stare patche

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  21. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skad te patche ? daj link jak mozesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum