1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przepisanie gry z LT+3.0 na 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szumotal71, Czerwiec 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Siemanko. Czy jest jakakolwiek możliwość, żeby gry przeznaczone na LT+3.0 można przekonwertować za pomocą abx'a na LT+2.0? Mam jeszcze sporo nagranych gierek na LT+2.0, a nie chce ich tracić z powodu nowej przeróbki. Dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    to co ty w końcu chcesz zrobić przekonwertować gry pod lt3 do lt2 czy odpalić gry z lt2 na konsoli z LT3...totalnie cie nie rozumiem.
     
  4. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Co jest trudnego w tym co napisałem? Nie chce tracić nagranych gier, które wypaliłem pod LT+2.0. Obecna przeróbka: LT+2.0. Mam gierkę pod LT+3.0, którą chce przekonwertować na LT+2.0...
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    jeżeli jest nagrana ihasem to jest taka możliwość, jeżeli truncade - nie
    gdzies na forum jest na ten temat poradnik -poszukaj
     
  6. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    A jeżeli chodzi o obraz płyty? Jeszcze nie nagranej?
     
  7. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 osoba to lubi.
  8. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    I o to mi chodziło. Dziękuje.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dexter_21
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    5423
  2. Szumotal71
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    289
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum