1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przepustka sieciowa Fifa 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krycha0997, Wrzesień 30, 2012.

  1. krycha0997

    krycha0997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie. Gdzie ją wpisać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przy probie zagrania meczu powinno wyskoczyc okienko a jezeli nie to przycisk guide na padzie, maksymalnie w lewo i jest opcja realizuj kod
     
  4. krycha0997

    krycha0997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No okej tylko mi wyskakuje okienko żeby wpisać kod z karty xbl a mi chodzi o przepustkę sieciową do fify 12. Poza tym przepustka sieciowa ma 16 znaków a mi prosi o 25 znakowy kod :)
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a masz golda wykupionego ?
     
  6. krycha0997

    krycha0997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak :) składy zaaktualizowałem, fifę 13 demo ściągnąłem ale online grać nie mogę :/
     
  7. krycha0997

    krycha0997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj po prostu zagrać online i powinieneś mieć wtedy opcję wpisania paszportu
     
  9. krycha0997

    krycha0997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem. Wyskakuje powiadomienie " Nie masz wystarczających uprawnień aby zagrać w tym trybie" czy coś podobnego. Do EA też dodzwonić się nie mogę :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum