1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabiać z 1,4 na 1,6

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez furman11, Maj 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Witajcie mam dylemat nie wiem czy przerobić konsole z iXtreme 1.4 na 1.6.
    Obecnie wogule nie gram przez internet. Jak gram to tylko offline. I nie wiem czy w moim przypadku opłaca się przerabiać czy nie?;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaje mi się że się opłaca. Na 1.4 H.A.W.X'a odpalisz z wave3 a na 1.6 bez. A no i szpan przed kolegami (***)
     
  4. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też mam taki dylemat ale mi sie wydaje że lepiej było by przerobić bo nowe gry nie będą chodziły na Ixtreme 1.4 dlatego lepiej przerobić ale czekam aż bedzie wiadomo że jest fajny i sie opłaca przerabiać(nie ma błędów i problemów) na Ixtreme 1.6...
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała

    Czy jest fajny jaki tekst. Wszystko dobrze chodzi na 1.6
     
  6. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam ta sama sytuacje, z tym ze posiadam naped hitachi wiec narazie czekam...
     
  7. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Bo jak masz grę z wave3 to wystarczy że przerobisz ją programem ponoć trwa ok 1 minuty i możesz grać na iXtreme 1.4.
     
  8. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po czym jak się połączysz z netem dostajesz bana...
     
  9. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli masz 1.4 to przerabiaj ;) Nie bedziesz musial sie bawic z patchowaniem
     
  10. HaRdY

    HaRdY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    ja w sumie mialem 1.4 i pewnego dnia padl mi laser w benq wiec znalazlem kolesia co sprzedaje napedy (lite on - 139zl) i dorzucil do tego 1.6 for free ;)
     
  11. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moim zdaniem raczej przerabiać bo po coś w koncu wyszedł nowy Xtreme co nie?

    ja mam narazie 1.4 i paczuje gry wszystko smiga ale raczek podaruje mojej konsoli 1.6 jak bedzie o tym głosniej bo narazie na giełdzie gadaja ze nie wszystkie gry działają z 1.6 i nie jest tak znakomity jak gadają :/ poczekam az kumple se przerobią :D
     
  12. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam ixtreme 1.6 i nie narzekam wszystko chodzi ładnie i płynnie i nowe gierki chodzą na wave 3 :D
     
  13. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja przerobilem z 1.5 na 1.6 i jestem zadowolony velvet i wolverine dzialaja kozacko a jak ty chcesz z 1.4 na 1.6 to odrazu lec do SkyNetu i jazda !! :D
     
  14. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    z 1.4 przerabiaj odrazu na 1.6 nie czekaj.bo juz kilka gier nei odpalisz na 1.4 a co do staroch
    to w sumie troszke niepotrzebnie bo zbyutniej roznicy nie ma miedzy 1.5 a 1.6 wywaliles niepotrzebnie kase..no chyba ze sam sobie flasha robiles...
     
  15. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Staroch a ile placiles w skynecie za przerobienie z 1.5 na 1.6?
     
  16. mazzy12

    mazzy12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanko czy na 1.6 beda mi smigaly stare gry ??
     
  17. jarko74

    jarko74 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2007
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi ostatnio wyskoczył błąd E74 w serwisie w cenie naprawy jeszcze mi zmienili z 1.4 na 1.6 nie widzę problemów a gram online i na razie bana nie ma
     
  18. Fajfus

    Fajfus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pawłowice
    Jest sens przerabiać z 1.5 na 1.6 czy może poczekać jeszcze ? I jeszcze jedno, czy na 1.5 będą działać mi te najnowsze gry ?
     
  19. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na 1.5 nie beda dzialac. Jest sens przerabiac bo nie bedziesz musial gier patchowac. Co innego jakbys mial 1.51
     
  20. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wymiencie kilka tytulow ktore dzialaja tylko na wersji iXtreme 1.6.
     
  21. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    teraz wszystkie nowe gry dzialaja tylko na 1.51 i 1.6
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum