1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerabianie gier xbox360 rgh pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krystian20005, Październik 21, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nabyłem ostatnio xboxa 360 wiem ze jest jakoś chipowany i mozna odpalać na min gry z dysku zewnętrznego/pendriva. Na xboxie jest program xexmenu 1.1. Co musze zrobić zeby wszystko działało i zebym mógł odpalać gry naczytałem sie na necie pościągalem programy przerabialem ale xexmenu nie odpala mi gier. prosze o pomoc krok po kroku jakimi programami i co jak robić. czy programy trzeba jakoś konfigurować. jestem zielony na xboxach ponieważ to moja pierwsza konsola. Wiem ze coś trzeba przerabiać do rgh
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Zapraszam do lektury bo duży by tu pisać

    JTAG/RGH
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Napisz konkretnie czego nie wiesz a nie chcesz by ci przepisywać na nowo cale forum. XeXMenu to prosty menadżer plików, można z niego uruchamiać gry rozpakowane z plików xex i homebrew.
     
  5. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem tak ściągnelem gre z torrentow przerobiłem ją iso2god wyszedł mi obraz iso. iso przerobiłem w programu exiso-gui no i niby miała wyjść gra jakieś różne foldery itp. wyszło mi to: http://www.fotoszok.pl/show.php/2209298_bezantytua-u.png.html
    Wgrałem to na dysk i chcialem odtworzyć gre w xexmenu. ale nie działa. Czy trzeba jakoś dysk przerobić coś do niego wgrać czy moze coś źle robie
     
  6. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Jaka to gra ? Jaki masz dash? Moze przerób w iso2good
     
  7. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra to watch dogs. próbowałem też w iso2god. a co to jest dash? gdzie to sprawdzić? a trzeba coś robić z dyskiem?
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpalasz z pliku default.xex

    A to co tu widać to rozpakowana gra a nie spakowana.
     
  9. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wytarczy ją teraz spakować? czy coś źle tymi programami robie
    skąd się bierze default.xex
     
  10. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A co masz na screenie jaki załączyłeś ?
     
  12. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a no jest ten plik default nie zauważyłem to co teraz trzeba zrobić
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wcisnąć A na tym pliku w xexmenu np.
     
  14. marcinm48

    marcinm48 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  15. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem orginalnego watch dogsa i po wsadzeniu do xboxa pisze nierozpoznana płyta wtf??
     
  16. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  17. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wez mnie nie dobijaj. inna gra orginalna działa. watch dogsa mam na 2 płytach pierwszą zainstalowałem a po włożeniu drugiej i kliknięciu graj wyskakuje komunikat nie mozna odczytać płyty. wyczyść płytę miękką ściereczką itp
     
  18. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Kolego założyłes temat od **** strony, a teraz sie pytasz czemu ci ogrinalna gra nie działa ogarnij sie troche, moze uszkodzona
     
  19. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak ciężko było napisać to od razu ? Skoro inne gry odczytuje a tą nie to odpowiedz sama się nasuwa... Tak btw to po co inwestujesz w org na rgh ?
     
  20. krystian20005

    krystian20005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    inwestuje dla tego ze nie chciałem sie już wkur.... na piratach i kupiłem oryginał a tu ****
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A jaka masz wersję dasha?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum