1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie ISO nagranego pod LT 2.0 na 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sweeterek, Wrzesień 13, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie mam problem.
    Kiedyś nagrywałem sobie Forza 4 jak jeszcze miałem LT 2.0,potem przerobiłem sobie na 3.0 i całkowicie o tej grze zapomniałem,ostatnio mnie naszła ochote na wyścigi a więc wyciągam płytę,wkładam a tu " Płyta jest nie obsługiwana",więc pisze na forum o co chodzi,dowiedziałem się że muszę jeszcze raz nagrać ale pod LT 3.0 przelatując ABGX-em,zadzwoniłem do gościa który mi przerabiał konsole i powiedział że faktycznie muszę tak zrobić ale nie muszę ściągać ISO na nowo,tylko wystarczy jak w IMG BURN-ie zrobie obraz ISO z płyty którą nagrałęm pod LT 2.0 więc tak zrobiłem a tu psikus,w ABGX-ie wyskakuje " ISO SIZE IS TOO SMALL GAME CRC CHECK ABORTED".
    Co idzie zaradzić ? Trzeba od nowa wzsystkie ISO pobierać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nagrywałeś ihasem za 1 razem ? jak nie to ściagaj od nowa nic nie zrobisz
     
    1 osoba to lubi.
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie właśnie nie nagrywałem,wtedy jeszcze nie miałem Ihasa.
    Czyli co jednak ****,wzsystko od nowa trza pobierać ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A jeszcze jedno pytanie.
    Skoro nie da rady tworzyć obrrazu gier XGD3 na PC-cie,to czy chociaż mogę zrobić tak z grami XGD2 ?\
    Normalnie przez ABGX-a będe mógł je przepuścić,czy będzie to samo wyskakiwać.
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jesli nagrywales ihasem- bedziesz mogl wyciagac obraz iso.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nieważne czym nagrywałeś xgd2 wyciągniesz
    xgd3 tylko po ihas'ie
     
    1 osoba to lubi.
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dobra czyli po grach,bo wszystkie tamte gry nie były nagrywane iHasem.
    Teraz już wszystkie nagrywam Liteonem,tak więc jak coś to będe wyciągał obrazy.

    To lipa,wtedy nie miałem iHas-a,teraz mam to będzie łatwiej.
    No dobra a jak to jest z XGD2 ? Wyciągne normalnie nawet jak nie nagrywałem Ihas-em,ale co gdy gra ma AP25,też wyciągne i moge przerobić na LT 3.0

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    xgd2 z ap 2.5 możesz wyciągać po zwykłej, dogrywasz topolog. na 3.0 i będzie działać
     
    1 osoba to lubi.
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli topologie muszę dograć ręcznie czy abgx za mnie to zrobi ?
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Abgx dogra
     
    1 osoba to lubi.
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli tak:
    Gry XGD3 nagrane zwykła nagrywarką nie wyciągne ISO.
    Gry XGD2 z/bez AP25 nagrane zwykła nagrywarką wyciągne ISO ale muszę w przypadku AP dograć topologię poprzez ABGX.
    Aaaaa czyli luzik,myślałem że będe musiał sam dogrywać,a tu abgx zrobi to za mnie,wtedy wyskoczy "Topology data is currently verified" i nagrywać wg poradnika " ?
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    dokładnie :p
     
    1 osoba to lubi.
  15. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No i tyle. :) Dzięki serdeczne,miłego Weekendu życzę :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum