1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie kilka pytan

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil126p, Grudzień 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    witam bawie sie ostatnio w przerabianie xboxa.
    Za pierwszym razem wczoraj gdy uzywalem kabla do zasikania nepedu orginalnego to czytalo mi naped ale niedalo sie zrobic Liteon Erase.
    dzis gdy podpiolem ten z allegro ktory jest dolaczany do kabelka sata komputer nie wczytuje wogule napedu dlaczego???

    a i jeszcze jedno mam dashboard 13599 a naped mi czyta 0401 zamiast 02250
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    nie pierwszy raz juz mialem przerobione na 1.91 wiec nic nie trzeba mi lutowac teraz tylko chcialbym wgrac nowa przerobke lt 2.0
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
  6. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    ok sprawa zalatwiona.
    teraz taki problem klikam Liteon Erase i oczywiscie nie wchodzi .potem Intro device i laduje sie i laduje i nigdy nie wchodzi w vendor mode musze odnowa wlanczac jungleflashera i dalej to samo
     
  7. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Klikajac liteon erase, szybko wylaczasz naped i wlaczasz, wtedy powinno wejsc w vendor mode, nie klikasz intro device.

    A sorki myslalem ze to zwykly litek, chcac wejsc w vendor mode na slimowych robimy inaczej, np przejsciowka sata - usb bądz usb probe do punktu mpx01 jezeli nie chce wejsc. Liteon erase w tym przypadku jest zbedne
     
  8. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    w tutku blazejp tak pisze wiec myslalem ze tak jest
     
  9. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl

    Gdzie napisał aby kliknąć na button "Liteon Erase" ?bo ja tego tam nie widzę.
    W napędach slimowych nie używa się tej opcji ;p tylko w phatowych.


    Postępujesz zgodnie z tutorialem co podali chłopaki i ma działać. Jak nie działa to przeczytaj cały temat w którym zadano chyba wszystkie możliwe pytania i udzielono na nie odpowiedzi,

    Ten temat niech ktoś zamknie i do kosza ;)
     
  10. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a konieczna jest przejsciowka SATA-USB ? nieda rady na zwyklym sata podlanczanym do kompa?
     
  11. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Wlasnie na zwyklym sata podlaczonym do kompa ale np. do via potrzebny jest sata->usb zeby wprowadzil w odpowiedni tryb pozniej spowrotem przelaczam do kompa.
     
  12. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    jak moge sie dowiedziec czy mam VIA czy nie
     
  13. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl

    Myślę że trzeba ruszyć mózgiem i zrobić to co zasugerowaliśmy.

    Tak jak napisałem wcześniej to masz już podany link do tematu i w nim szukaj odpowiedzi! Nie potrzebny nam kolejny symetryczny temat skoro istnieje już jeden.

    Kosz ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum