1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Starka, Wrzesień 18, 2013.

  1. Starka

    Starka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć jestem Karol i jestem tu nowy i mam takie pytanie do was :)

    otóż:
    kupiłem konsolę już lata temu, ma napęd liteon i już kiedyś przerabiałem. Mam wgrany lt 1.1 i chciałem pograć w fifkę 2010 i chciało zaktualizować konsolę więc dałem TAK i zatrzymało się i teraz jak uruchamiam wyskakuje błąd że nie można dokończyć aktualizacji...

    mam sczytany dvd key od napędu na dysku.

    i moje pytanie jest takie:
    czy gdy przerobie teraz napęd na lt 3.0 to ten błąd z aktualizacją zginie sam ?
    czy jak to zrobić żeby działało i jednocześnie wgrać nowy lt 3.0 i tego nowego dasha.

    Dziękuje z góry za pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Wgraj LT3 do napędu i dokończ aktualizację.

    PS. Podaj kod błędu.
     
  4. Starka

    Starka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3151-351F-B800-0F00-C000-0034
    -0059
    -014f

    te kody pojawiają mi się w zależności czy wsadzę oryginalną grę czy pirata.
    a co masz na myśli dokończ aktualizację ? próbuje zapodać konsoli z pendrive albo z cd aktualizację wyciągniętą z tej fify i też nic to nie daje.
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  6. Starka

    Starka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak
     
  8. Starka

    Starka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to działamy.
    poinformuje o efektach później, dzięki wielkie :)
     
  9. Starka

    Starka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrałem samego dasha i działa :)
    przeróbka się usunęła czy jest dalej ?
     
  10. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Usunela, czyta tylko oryginaly.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  11. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Po wgraniu dasha cofnelo przerobke wgraj teraz lt3.0 i bedzie smigac

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum