1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerabianie x'a WAZNE na teraz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian7735, Luty 8, 2011.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    Witam właśnie prubuje przerobic x'a i komp nie widzi napędu od x'a wszystko podłaczone sata + CD-room (xbox) i zasilanie
    HelP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Naprawde podałeś bardzo dużo informacji. jaki xbox, napęd, program, soft?
     
  4. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    xbox 360 napęd hitachi Co ***** program jaki soft o co biega
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Widze, że w ogólnie nie masz pojęcia co robisz..
    Jeśli masz jungleflasher to jest tam tutorial krok po kroku.
     
  6. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    no mam jungleflasher ale w mój komp nie ma napędu
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    l o l
     
  8. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    jungleflasher też nie widzi napędu!
    dobra nie rubcie jaj naprawade nikt nie widzi tylko ja
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz JF to klikasz tam gdzie strzałka i ściągasz instrukcję z obrazkami :p

    [​IMG]
     
  10. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    dzieki ale to po ang bo nie umiem angielskiego
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  12. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    ej ja mam chitachi

    ej no wałaśnie szukałem i nie ma zadnego filma!\
    a moze jest jakiś dobry poradnik po PL z obrazkami??
     
  13. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest takie cos jak Edit :) po co brales sie za to jak nawet nie wiesz jaki masz naped :p
     
  14. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    po pierwsze wiem ze jest takie coś jak edit!
    po drugie i ostatnie ku**a wiem jaki mam NAPĘD :p

    jest jakiś dobry poradnik po PL z obrazkami?? na przerubke hitachi |\47/|
     
  15. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie nie ma, naucz się angielskiego albo daj komuś napęd żeby zrobił to za ciebie
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Prosili o edycje postów, to edytuj, nie przeklinaj, ogólnie się zachowuj. Po angielsku znajdziesz na xbox-scene.com podstawy ang na pewno dasz rade jeśli masz jakąś wiedzę o flash
     
  17. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5423
    Polubienia:
    1669
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Ja dam ci taką bardzo ale to bardzo dobrą radę. A nawet dwie. Widzę że masz kłopoty z tym to po:
    1) Jak nie wiesz co robisz, z angielskim masz kłopoty to lepiej nie tykaj się tych rzeczy, żeby później nie było płaczu że spaproliłeś..
    2) Kup słownik PL, bo robisz rażące błędy.

    I tak na marginesie (wiadome sprawy) zachowuj się itp. I jak wiesz po co jest EDIT to używaj go i nie pisz posta pod postem..
     
  18. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    ok sorry jestem troche zdenerwowany i tak raczej dam rade tylko jeszcze jeden problem: nie moge zainstalować port I\O HeLP
     
  19. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Strona 178/179 w poradniku
    Intuicyjne komendy. Dasz rade
     
  20. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    sorry intuicja mi nie podpowiada . moze troche (mam niestety niemca) mógłbyś chociarz to przetłumaczyć (mam VISTE sp1 64-bity)
     
  21. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Po pierwsze edytuj posty, po drugie temat odświeżyć po 24h, po trzecie zadbaj o kulturę i ortografie...

    http://xboxforum.pl/zasady-panujace-na-forum-f69/regulamin-forum-71790.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum