1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie XBOX 360 - LT2.0 Wgrany

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez znetxwork, Kwiecień 9, 2013.

  1. znetxwork

    znetxwork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam pytanie nie siedziałem w tym temacie już dość długo praktycznie od kiedy oddałem konsole bratu z wgranym LT2.0 po własnej aktualizacji z LT1.6. Mam pare pytań na dzisiejszy dzien jaka przeróbka jest najlepsza czy opłaca się update do LT3.0 czytałem iż są jeszcze jakieś alternatywy podobno zmienił się sposób nagrywania gier itp. Konsola znów będzie oddana bratu do gier jednakże chiałem mu wgrać nowsze oprogramowanie by mógł sobie pograć w nowsze tytuły

    Aktualnie jak to wygląda
    Konsola: XBOX 360 FAT EDITION
    HDD: 20 GB
    Wgrane oprogramowanie: LT2.0
    Napęd: Lite-On
    Wyciągnięty klucz napędu który posiadam

    Pytanie:
    Czy wgrać LT3.0 czy warto zainteresować się czymś innym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Zależy co chcesz robić, jeżeli brat gra online to LT 3.0 najlepsze wyjście, lecz aby wypalać gry w 100% będzie potrzebował nagrywarki ihas- x24-B ponieważ tylko ona potrafi wypalać gry ważące ponad 8gb, jeżeli nie gra online i masz dużo kasy to możesz zainwestować w RGH 1.0, dokupić przenośny dysk i tam zrzucać mu gry :)
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Gry xgd 3 przestana dzialac nagrane pod lt 2. Po flash wszystkie xgd 3 o nowa do nagrania. Czy warto napewno. Do kupic nagry liteon ihas rev b i bedzie smigac.
     
  5. znetxwork

    znetxwork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tak:

    Dwie opcje:
    1) Wgranie LT3.0 (wgrywaniem LT juz się wczesniej zajmowałem upgradowałem sobie z LT1.5 czy jakos tak na 2.0) + zakup nagrywarki
    2) RGH czyli lutowanie itp? Ktoś orientuje się średnio ile taka zabawa wynosi?

    Ogolnie:
    Na LT2.0 grał tylko i wyłącznie offline'owo w sieci raczej nie będzie grał ale też nie chciał bym wydać nie wiadomo ile na ten temat. Jednak nie wiem czy LT2.0 wystarczy mu do nowych gier od jakiej mniej wiecej daty nie pogram sobie w gry na LT2.0 ?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Rgh to nie taka latwa sprawa i samemu 1xa sie nie oplaca robic bo rzeczy do rgh kupowac to troche kosztuje i falconach czasami sie rgh nie da. Polecam lt 3 plus nagrywarke
     
  7. znetxwork

    znetxwork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przerabianie gier z LT3.0 na LT2.0 wchodzi w gre ? Zostawiając przykładowo ten firmware LT2.0 co jest i przerabiajac obrazy z LT3.0 na LT2.0 nie mówie tutaj o nie wiadomo jakich nowosciach
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak to sa w formacie xgd 2 nagrane beda smigac nic nie trzeba robic. Ale xgd 3 pod lt 3 nagrywasz skan abgx 360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrywasz clone cd lub imgburn x2.4x unikajac gier z civ. Gry na lt 2 xgd 3 nagrywasz jeszcze raz jak napisalem wyzej. Wszystkie gry xgd3 nagrane zwykla wypalarka ci sie do niczego nie przydadza.
     
  9. znetxwork

    znetxwork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche się zakreciłem w tym poscie ;p

    Czyli XGD2 nagram bez problemu tak jak dawno temu juz nagrywałem przepuszczajac przez abgx z odpowiednimi ustawieniami
    A gry z XGD3 ?!? Bo nie moge jakos tego przetrawic ;p ?
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Xgd 2 bez abgx, xgd3 po skanie w abgx360 ale wazne ustawienie autofix level 3 najlepiej nagrac ihasem , na zwyklej tez dziala nagrywarce ale z 7 giet nia nie nagrasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum