1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adsko, Sierpień 12, 2012.

  1. adsko

    adsko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chcę przerobić mojego xboxa ponownie ponieważ po wgraniu nowego dasha wcześniejsza przeróbka się usunęła, więc dokopałem się do napędu mojego klocka. Numer mojego napędu to 74850c, i na tym skończyłem przerabianie ponieważ nie wiem co dalej. Mam zamiar podłączyć napęd do komputera a zasilanie pociągnąć z konsoli tylko nie wiem czy tak można i czy trzeba coś robić na płytce od napędu? Proszę o dokładne informacje ponieważ niezbyt się na tym znam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Wszystko jest ładnie wyjaśnione na forum. Dział lt artykuły, przeróbka lite on

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    i radze daj to komus kto sie zna na tym bo narobisz klopotow tylko
     
    1 osoba to lubi.
  5. adsko

    adsko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    barman już za późno, mój napęd nadaje się do śmieci, już przy uruchomieniu konsoli poleciał dymek? A wszystko dobrze podłączone, jakieś przepięcie musiało być:D To teraz, XBOX 360 NAPĘD LITEON 16D2S Gratis Przeróbka LT3.0 (2557344744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeżeli to kupie i będzie on przerobiony to jak podłącze do xboxa to ruszy normalnie?

    Edit. Wiem że pisaliście w wielu tematach daj do naprawy, lecz mój xbox jest już stary, nie ma dysku, możliwe że napęd no i tak by walnął bo leżał od od roku nie używany i się zasyfił, więc nie żałuję tego że chociaż spróbowałem sam to zrobić niż dać specowi do robienia czegoś takiego. Poza tym myślę nad kupnem nowej konsolki i nie przerabianiem jej:p
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie ruszy, żeby wszystko było ok to trzeba wgrać do nowego napędu klucz dvd z tego starego. Jeżeli nie masz klucza to pozostaje odzyskanie go z płyty głównej inaczej żadne gry nie będą działały.
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    chyba że pójdzie ze starego napędu klucz odzyskać.Jeżeli nie da się to bardziej ci się opłaca zrobienie RGH w konsoli niż wyciąganie klucza z napędu + nowy napęd
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Pod warunkiem ze konsola tego warta

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum