1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerabianie xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snaperr, Marzec 29, 2013.

  1. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Witam z tego że to moje pierwsze doznania z xboxem to mam pare pytan. Chce przerobić konsole i nie wiem jaki sposób. Rgh czy lt 3.0 lepszy? Odrazu mówię nie zależy mi na multi bo i tak nie chce za to płacić. I czy jak np. Po przerobieniu np. 1 rok później to czy normalnoe przyjmą do serwisu? Oczywiście zaplaci się za to ale czy jakoś więcej bo przerobiona czy tak samo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zrob RGH i graj w gry z dysku USB (bez nagrywania płyt).

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kawa1108

    kawa1108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bardziej oplaca sie rgh, gry odtwarzasz z dysku zewnetrznego. a w lt musisz plyty kupowac (moze wydatek nie duzy ok 2zl) ja po przerobce rgh mam 3 lata gwarancji, tylko ze jak wejdziesz do xbl to przerobke szlak trafi wiec o multi musisz zapomniec
     
  5. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Aha ale jak to gwarancja? I czy da sie wyłączyć te aktualizacje systemu? Bo chyba wtedy też rgh szlak trafi czy można aktualizować? I jak odciąć konto od xbl?
     
  6. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    To pi przerobieniu rgh jest gwarancja?
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Gwarancje na konsole masz roczna. Jak bedzie potrzeba to zawsze mozesz usunac chip.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A plomba? I ile tak kosztuje ta przeróbka rgh? Mam lion napend rok: 2011.03.14. I jak z tymi aktualizacjami?
     
  9. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Bo chyba po zereaniu plomby gwarancja podlega zerwaniu.

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2
     
  10. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Edytuj posty zamiast pisac po 3 na raz.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Poszlo pw, sprawdz skrzynke.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  12. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A czy na rhg nie działają dlc i dodatki do gier? Jak tak to mozna miec pod usb dysk 2tb na gry a oryginalny 250gb na save i te dlc i dodatki? Czg wystarczy mi kupic 2.5" dysk 2tb i go zmienić? Ale czy wtedy trace gwarancje?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  13. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na RGH działają dlc i dodatki do gier, mody itp. dysk pod usb można mieć nawet 2TB bo tyle chyba max obsługuje RGH i możesz też mieć podłączony dysk pod oryginalne wejście lub po prostu też jak napisałeś sam 2,5 calowy 2tb. gwarancje zawsze tracisz w momencie kiedy zrywasz plomby, a gdy jeszcze dorobisz RGH to logiczne, że gwarancje się traci.
     
  14. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A mi chodziło czy dlc i dodatki działają na dysku pod usb

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dlc i arcade Działają tylko na wew.

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ok czyli gry na zew. A dlc i dodatki na wew musze miec tak?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  17. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Dokladnie tak.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  18. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ok to teraz musze znaleźć kogoś kto przerabia na lt i rgh w warszawie. A opłaca się lt jak mam rgh?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  19. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    W sumie to sie moze przydac np. do zgrywanie kopii plyt na dysk.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  20. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A jest ktoś z warszawy kto mi przerobi?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  21. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A ta lt sie rozni tylko tym ze nanplyty gry nagrywam? I tym ze na multi gram? A czy update gier moge normalnie pobierac na lt? Nawet jak to pirat?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum