1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie z ixtreme 1.5 na LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez m3rcin, Luty 21, 2010.

  1. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Czy pomożecie mi albo czy jest jakis tutek z przerobieniem z ixtreme 1.5 na LT czy to się robi tak samo jak normalnie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Kurcze jest temat z prawie takim samym tytułem. Szukaj.
     
  4. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    posiadajac klucz robisz dokladnie tak samo w JF, tworzy się fw z LT i wgrywasz tylko nagraj na plyte pliki zczytane dosflashem bo jesli je usuniesz to bedzie lipa:)
     
  6. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest jakiś tutek bo nie do końca rozumiem
     
  7. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    posłuchaj kolego
    tutoriali jest cała masa w sieci,jedne są bardziej przejrzyste a niektóre dla ludzi nieznających tematu wręcz kosmiczne.
    ja do refleshu swojej konsoli przygotowywałem się kilka dni,to gadziny spędzone przed monitorem,napisałem też kilka PW do forumowiczów z pytaniami jak w temacie Twojego postu.
    wreszcie miałem wsparcie naprawdę dobrego fachowca w tych sprawach(szacunek dla brabus535).
    moja rada, jako kogoś kto poznaje dopiero tajniki flashowania jest taka,jeśli nie czujesz sie na siłach,czegoś nie rozumiesz to odpuść sobie.
    naprawdę ambicje to nie wszystko,WIEDZA to podstawa

    pozdro
     
  8. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a sa wogóle jakieś inne tutki ??
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    no tak, pewnie google tez CI nie dziala.

    Zasada jest prosta - jesli nie zrozumiesz czegos w tutkach to odpusc sobie, daj te 30zl komus kto sie zna i bedzie bez stresu.
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na Youtubie jest pełno poradników video
    wpisz co cię interesuje i do dzieła :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum