1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerbóka ważne!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez qqq, Czerwiec 21, 2011.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam. Posiadam przerobke LT, jednak jest juz ona troche stara. Dashboard rowniez nie mam najnowszy. Chcialbym się dowiedzieć jaka jest obecnie najnowsza przerobka. Czy umozliwia ona normalne pobranie najnowszego dashboardu bez obawy o usunięcie przerobki. Czy na najnowszym dashboardzie i przerobce bede mogl grac w najnowsze gry L.A. Noir, Black Ops, Hot pursuit onfline bez obawy o nic? I jak jest z grą online. Wiem dobrze,że nie ma 100% bezpieczenstwa jezeli gramy na przerobionej i najnowszym dashboardzie, jednak gdy zagram powiedzmy na najnowszej przerobce w Black Opsa przez siec to od razu mnie oflagują czy będzie tak samo jak kiedys przy pierwszym LT, że będzie można normalnie grać do kolejnej fali banow? Bardzo proszę o osobę ktora sie zna na tym o odpowiedz. Dzieki!

    P.S> Sorry ze w tym temacie ale nie wiedzialem gdzie napisac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zeby grac na live musisz wgrac LT+1.9. Mozna ja wgrac dopiero po aktualizacji konsoli do 13146
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Czyli najpierw robie najnowszego dasha? Ale czy to nie spowoduje usunięcia dotychczasowej przeróbki?

    P.S. Dasha najlepiej wgrać z poziomu konsoli po podlaczeniu do neta?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Rekomendowana instrukcja wgrywania:

    Wgranie orginalnego fw -> update z live -> wgranie 1.9
     
  6. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Ja nie bede i tak robił flasha tylko oddam do "specjalisty: za $$ :p. Po prostu chce wiedzieć co i jak. A wiadomo cos kiedy wyjdzie LT 2.0 ?? Opłaca sięteraz przerabiać na 1.9 czy czekac na 2.0 ?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hm, mam takie pytanko:
    Skąd moge wziasc oryginalny FW?
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jeżeli masz przeróbkę, a nie masz swojego oryginalnego klucza na płycie lub na kompie to już nie zdobędziesz swojego oryginalnego FW, odzyskanie oryginalnego FW przy przeróbce było kiedyś możliwe do któregoś dam dashu
     
  10. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam LT 1.1 ( nie plus), naped Liteon 83850C V2, nie robilem update dasha do najnowszego. Nie odczytam klucza z tego i nie bede mogl wgrac LT 1.9?
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tu masz wszystkie pliki
    Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar

    W jungleflasher w source dajesz swój klucz napędu a w target dajesz ten plik :

    Wchodzisz do folderu liteon phat -> liteon PRE -> ofw -> orig-83850C_v2.bin

    Spoofujesz i wgrywasz do napędu. Teraz robisz update dasha

    W jf w source dajesz swój klucz napędu a w source plik :

    Wchodzisz do folderu liteon phat -> liteon POST -> LTPlus-025v1.9.bin

    spoof, flash i gotowe
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie wiem poco mu każecie wgrywać oryginalny FW. Ja od razu wgrałem dash mając LT+ i nic się nie stało.
     
  13. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale moze zlapales flage

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum