1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobić czy nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez charly123, Sierpień 27, 2010.

  1. charly123

    charly123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć wszystkim, od 2 miesięcy posiadam konsole xbox 360 arcade jasper zakupioną w Media Expert, mój kumpel złapał dobrą okazje i kupił xboxa 360 elite przerobionego z napędem hitachi iextreme 1.5, w związku z tym doradził mi abym przerobił konsole i mam pare pytań:
    1.Mam 2 żółte kabelki i mam lite-on lecz nie wiem czy v2 czy v3 [data prod: 2009-07-05]
    2.Znalazłem aukcje gdzie przerabiają na lt 1.1 i chcę wiedzieć czy te gry nowsze, typu Alan Wake, Gta Iv itp będa mi chodziły [oczywiście przegrane na verbatim] ?
    3.Moj ziomek ma IE 1.5 i czy jak pożyczę od niego gry które sciągnął z neta i spatchował np wave cos tam to czy mi wejdą
    4.Czy opłaca się przerobić na LT 1.1 ?
    5. Czy będzie trzeba je patchować czy wystarczy sciągnąć, nagrać na płytke i już działa.

    Prosze o dojrzałe odpowiedzi, pewnie taki temat był ale ja wole się upewnić, Dziękuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    2.tak
    3.tak
    4.tak
    5.nagrac na plyte i bedzie dzialac. oczywiscie po wczesniejszym przygotowaniu obrazu w abgx
     
  4. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    1. v2
    5. Ja nic nie przygotowuję, ściągam, wypalam i działa.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a ja przepuszczam przez abgx'a. dzieki temu stosunek plyt kupionych do nagranych jest 10:10 ;]
     
  6. charly123

    charly123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo przróbka liteon v3 jest droższa... Ale skoro masz v2 to ta pierwsza aukcja jets dla ciebie.
     
  8. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Wydaje mi się że ta droższa tyczy się tylko v3 gdyż tam jest dodatkowa zabawa z cięciem ścieżek dlatego drożej.
     
  9. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Masz 'fart' bo tak naprawdę v2 to bardzo fajny napęd. Nie trzeba nic lutować itp. Zawsze możesz przywrócić oryginalny FW i możesz wysłać na gwarancje bez lipy.
     
  10. charly123

    charly123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze kilka pytan.
    -Jeżeli np pobierałem aktualizacje np kodeki Avi i zostałem oflagowany to po przerobieniu dostane bana ?
    -Jeżeli przerobie i będę grał na zalogowanym koncie gdzie mam Silver nie będącym podłączonym do internetu to grozi banem ?
    - I czy w ogole jak już jestem oflagowany to jak bede grał na piratach bez podłączenia konsoli do neta to dostane bana ?
     
  11. charly123

    charly123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystkie gry powinny smigac
     
  13. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ban

    na drugie pyanie tak dostaniesz bana
     
Wczytywanie...

Poleć forum