1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobie mojego slima?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czesiuhehe, Marzec 27, 2013.

  1. czesiuhehe

    czesiuhehe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mialem kiedys xboxa premium i pamietam ze przerabialo sie go przez flash napedu. Tym razem mam xboxa slima 4gb z dyskiem 320gb. data produkcji to sierpien 2011. Czy mozna go przerobic? Widzialem kilka starych postow ale niczego konkretnego sie nie dowiedzialem. Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz Rgh zrobić, bo napęd już po dobrej dacie do zrobienia, chyba że masz szczęście i 16d4s Ci się jeszcze trafił.

    Rgh możesz zrobić. Napęd raczej nie do zrobienia chyba że za dużo więcej niż za wykonanie Rgh.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.



    Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. czesiuhehe

    czesiuhehe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi w sumie naped nie jest potrzebny. Bardziej zalezy mi na odpalaniu gier z hdd. Moge prosic o link do poradnika?
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sam będziesz robił ?nie opłaca się więcej wydasz kasy na sprzęt do zrobienia niż sama przeróbka będzie warta a pewności nie ma że sobie poradzisz
     
    1 osoba to lubi.
  6. czesiuhehe

    czesiuhehe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jest ktos we Wroclawiu kto mi to zrobi? :) i ile musze szykowac na taka przyjemnosc?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie jestem dokładnie pewny ale około 150 do 200 zł
     
  8. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko wiedz ze nie bedziesz mogl grac online

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. czesiuhehe

    czesiuhehe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytalem troche o tym. zastanowie sie nad tym :)
     
  10. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Czesiu może przerobić napęd w konsoli i będziesz miał xbox live ;)
    Ta przeróbka nazywa się LT Ultimate i niestety jest droga, gdyż waha się koło 300 zł.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ONLINE będzie mógł grać (na LiNK'u), nie będzie mógł grać na LIVE
     
  12. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Goblin masz na mysli 3.0? ;d

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie miał na myśli LTU działa tak samo jak lt3 z tą różnica że musisz wymienić elektronikę w napędzie bo orginalne pcb jest nie do sflashowania i dla tego ceny zaczynają się od 300 do 400 zł
     
  14. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To juz rozumiem ;d

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum