1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie a dashboard. Łatwy plus.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez marasek001, Listopad 18, 2011.

  1. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    Siemka, jutro jadę do Włocławka przerobić konsolę. mam dasha z przed majowego updatu który usuwał przeróbkę.

    Jak myślicie mam aktualizować najpierw dasha aby mi przeróbkę usunął i później gostek mi wgra LT 2.0 (obecnie mam Lt 1.1) ?

    Aha i jeszcze jedno korzystając z okazji czy Assassin's Creed Revelations w wersji tej od SRT normalnie działa po PL tzn napisy wszystko ok ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    najlepiej wgrac orginalny firmware>aktualka>Lt + 2.0 wtedy jest najpewniejsze
    napisy działaja jak trzeba
     
  4. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Przełóż swoją wycieczkę na inny czas... Jak masz zamiar zaktualizować dasha to gry przestaną Ci chodzić i kasa za flasha pójdzie w błoto. Niedługo nowy dasha, nowy abgx i wszystko się wyjaśni. Graj w to co masz na chwilę obecną, ale nie przerabiaj konsoli, bo nic to nie zmieni...
     
  5. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi ? Jak to. Skoro pprzerobię jutro to i tak pogram w Girsy,Forze,Assassina,Batmana AC i wiele innych gier z XGD3 a to że później coś nowego będzie wychodzić to już mnie nie obchodzi ostatni raz przerabiam konsolę, chyba że sam się nauczę. :p
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak sie podłączysz do neta po przeróbce to nie pograsz w żadne z tych gier które wymieniłeś :/
     
  7. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    No ok, ale załóżmy że np pod neta podłącza gostek się jutro aby tylko walnąć aktualkę dasha aby gry z Xgd 3 odpalały. wgrywa lt-ka 2.0 i ja w ogóle nie podłączam się do neta. To co też nie pogram ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak sie podlaczy pod neta to nie, niech zrobi aktualke z pena wtedy pograsz zreszta koles napewno wie co robi:)
     
  9. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    aha dzięki wielkie i ma się rozumieć że pod żadnym pozorem mam się pod neta nie podłączać ? hm
     
  10. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jeżeli chcesz grać w gry xgd3 to nie
     
  11. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    a co w najbliżesz przyszłości czy np taki far cry 3 lub ME3 odpali mi na lt 2.0 szykuje się nowy soft ?
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    nie wiadomo zależy co wymyśli ms ale z tego co patrzyłem gry warte zagrania wychodzą dopiero w lutym wiec moge spokojnie czekać i grac w to co mam
     
  13. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    Ok, wszystkim serdecznie dziękuje, temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum