1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie konsoli przed czy po zakupie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bertrob, Marzec 14, 2010.

  1. bertrob

    bertrob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zastanawiam się czy kupić przerobionego xboxa czy przerobić go później. Z jednej strony niby lepiej od razu ale wtedy byłby problem z aktualizacjami. Wiem że kodeki trzeba ściągnąć z xbl, czy są jakieś inne konieczne/przydatne rzeczy tam?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby korzystać z kodeków, za każdym razem, kiedy będziesz chciał uruchomić film np. avi, to będziesz musiał łączyć się z XBL.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Niekoniecznie. Niektóre konsole muszą się łączyć z xbl inne nie. Nie mam pojęcia od czego to zależy.

    Najlepiej w ogóle nie przerabiać, ale jak już tak bardzo chcesz to przerób po kupnie.
     
  5. manzinus

    manzinus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    UK,PL,D
    Miałem ten sam dylemat i zdecydowałem się przerobić dopiero jak nacieszę się XBL jak na razie nie ma mowy :)
     
  6. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
  7. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mi tam avi działa i jestem offline :D
     
  8. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a do grania offline najlepiej iXtreme NS ?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Hitachi iXtreme 1.51
    Samsung Xtreme 5.3
    Lite-on iXtreme LT
    Benq iXtreme 1.61 NS
     
  10. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    ???? Kompletny bezsens napisałes....

    Czemu niby benq 1.61NS a lite-on LT ? zarowno na benq i liteona sa oba frimware'y.

    1.61NS jest pozbawiony mechanizmow sprawdzania wave'ow, więc do offline jest idealny bo : odpali kazda gre... spatchowana, nie spatchowana, z najnoszym wave'm itd.

    Z kolei ideologia wydania LT jest ukierunkowana na granie online, soft ma sie jak najmniej rożnić się od oryginalnego firmware'u microsoftu...
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a do hitachi tez lepiej 5.3 ;)
     
  12. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A da radę wgrać NS do liteona v2 (bo prawdo podobnie mam takowego, bo mam konsole sierpien 09) ??
     
  13. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zdecydowanie po zakupie.
     
  14. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Można wgrać LT do Lite-on v2. Ale nie koniecznie musisz mieć taki napęd, ja mam konsole z 06.08 i mam v1, więc nie musi to być v2
     
  15. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Ja mam datę 26.08.2009 i mam liteon 83850 V1 :)
    Wgrywaj iX LT a pocieszysz się narazie livem:D
     
  16. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wlasnie ze nie interesuje mnie zabardzo live bo nie mam nawet abonamentu ;] i dlatego myslem o NS ;d ale to juz wtedy dogadam z kolesiem co bedzie mi przerabial ;p dzieki za odp ;p
     
  17. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    ja mam datę 31.08.2009 i mam liteona v3
    przerabiaj po zakupie :)
     
  18. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Kup, pograj darmowy miesiąc na Xbox Live i dopiero przerabiaj.
     
  19. livingfear

    livingfear Guest

    jezeli nie masz zamiaru korzystać z live to nie widze innej opcji jak kupic konsole od razu zflashowaną,
     
  20. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Będziesz żałował przeróbki, nie szkoda ci chociażby że nie pograsz w BC2 xbl?
     
  21. livingfear

    livingfear Guest

    szczerze,jezeli chodzi o mnie to nie zaluję,gdyż nie mam za bardzo czasu na gry ogólnie a i z kasa na oryginały mi sie nie przelewa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum