1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peja_87, Grudzień 19, 2011.

  1. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. To moj pierwszy watek. Kupilem wczoraj konsole, ktora byla przerobiona. Zczytalem dash 2.0.8955.0 i dowiedzialem sie ze nowe gry nie beda mi chodzic. Zalezy mi na fifie 12 i pes 12. Moj naped to liteon&philips dg-16d2s. Pomoze mi ktos z wgraniem najnowszego dasha tak zeby mi chodzily nowe gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz wgrać nowy dash + lt+ 2.0 bo inaczej dash Ci usunie przerobke

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pomozesz mi to zrobic? dodatkowo nie znam klucza napedu.
     
  5. krystian00707

    krystian00707 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli można zrobić lt 2.0 na najnowszy dash i wszystko będzie śmigać?
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to co mają zrobić posiadacze samsunga i hitachi skoro lt 3 nie wychodzi dla nich?
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  11. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak dla mnie to herezje głosisz stary, nawet na c4eva jest info że lt 3 jest zbędne dla samsung i hitachi ale widzę że lubisz siać ferment
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  13. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie zapytałem głąbie, a pytam bo zastanawiam się jak jest w przypadku nowego dasha, czy nowy dash + flash 2.0 umożliwi mi granie. Zachowujesz się jakby rok w nicku był twoim rokiem urodzenia
     
  14. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale czy musze miec to uczadzenie dodatkowe czy zwykla igla moge dotknac tego ukladu?
     
  15. krystian00707

    krystian00707 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz mieć jeżeli chcesz samemu zrobić "przeróbkę", jeżeli jednak nie chcesz czegoś uszkodzić to z cały szacunkiem do ciebie ale polecam ci znalezienie gościa który zajmuje się tym. Popatrzysz, popytasz, zbierzesz cenne informację i w przyszłości będziesz mógł samemu spróbować. ;)
     
  16. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jesli mam przerobiona konsole to gosc ktoremu ja zaniose bedzie od nowa wszystko wgrywal czy tylko zaktualizuje?
     
  17. krystian00707

    krystian00707 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli jest przerobiona to w gra nowe fw (firmware) i po kłopocie.
     
  18. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja sie wgrywa? nie mam klucza napedu
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Mozna go zawsze odczytać z napędu

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum