1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ezioauditore12, Grudzień 3, 2012.

  1. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Witam :) posiadam konsole xbox slim 120gb juz od dwóch lat i postanowilem ją przerobic , ale najpierw mam kilka pytan

    1 czy na tej przeróbce rgh będą działały mi wszystkie gry (lt,2,0 lt 3,0 itp.)

    2 czy po takiej przerobce bardziej psuje sie konsola ?

    3 i czy znacie kogos doswiadczonego w przerabianiu kogo moglibyscie mi polecic .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    AD1. Wszystkie i o wiele więcej (DLC, itp )
    AD2. Jak profesjonalnie wykonana usługa, to nie masz się czego bać :)
    AD3. Na forum jest kilku speców. np Eslord, Akir, Shibby

    Pozdro !
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak
    Nie
    Szukaj w dziale usługi
     
  5. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    I jeszcze jedno pytanie , gdzies slyszalem ze na dashu D:2.0.15574.0 nie moge zrobic przerobki czy to prawda "? bo te lt 3.0 rczej mnmie nie interesuje ;/
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Przerobienie na RGH

    Niedługo będzie można

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Slimy na swieta, phaty nie wiadomo.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Witam ponownie i mam kolejne pytanie . moj internet nie nalezy do najszybszych więc zaczolem sobie pobierac kilka gier tak zeby miec juz jak przerobie konsole ale dawno nie formatowalem komputera i mam troche wirusow na dysku ;/ czy po zgraniu gry na konsole jesli bedzie jakis wirus to mogą byc jakies problemy ??
     
  10. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Przerobienie na RGH

    Jeśli masz jakiś syf w systemie to możesz mieć np. Przy nagraniu gry na płytę, lub może ci się uszkodzić obraz mało prawdopodobne ale zawsze ryzyko jest.zeskanuj i wylecz system choć najlepszym wyjściem na wirusy jest format:eek:

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  11. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    o nagrywanie na plyty sie nie martwie bo konsola ma byc przerobiona na rgh więc wszystko bedzie na dysku konsoli .
     
  12. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie będzię żadnych problemów z taką grą. conajwyżej z jej przerobieniem jak ci te wirusy będą mieszać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum