1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie pełnych gier arcade z RGH/JTAG na trial pod stockową konsolę

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ShAdOw95, Marzec 18, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Witam. Otóż mam pytanie które nurtuje mnie już przez długi okres czasu. Posiadam Xboxa 360 z lt 3.0 oczywiście z banem na live. W necie jest pełno gierek Arcade przystosowane pod RGH/JTAG jak wiemy po wrzuceniu takiej gierki np. na pendrive i odpaleniu konsoli widzimy plik jako uszkodzony. A różnica w plikach pomiędzy wersją pełną a trial nie istnieje, jest to tylko kilka zmienionych kodów. Czy zatem idzie przerobić w drugą stronę z pełnej gry RGH/JTAG których jest multum w internecie do Trialówki? No chyba że jest jakiś sposób aby zassać prosto z Xbox Live Marketplace grę trial prosto na pc następnie na pena? Jest jeden program. Ale pliki są zakodowane :( Czy można przerobić np. Taką pełną wersję gry Arcade spowrotem na trail np. Hex edytorem? Nie wiem czy dobry dział ale chyba tutaj znajdę "szpeców" którzy się na tym znają a nie w innym dziale.

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma takiej opcji.
    Moja rada: skoro masz bana to rób rgh na konsoli :)

    Wysłane z tapatalka
     
  4. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Czemu nie ma takiej opcji? Przecież pliki są te same więc nie wystarczy tylko coś w nich pozamieniać?
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No bo się nie da i tyle nic nie da się zrobić w tej kwestii
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to rób, nikt inny nie umie.
    jak Ci się uda to daj znać.
    bo oczywiście jesteś pierwszą osobą która wpadła na taki pomysł i nikt inny przed Tobą nie próbował tego zrobić.
    Jeśli Ci się uda to będziesz pierwszy.
    a tymczasem temat kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum