1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobienie psp

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damcio, Styczeń 25, 2010.

  1. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Czy da sie przerobic psp za pomoca 2 przerobionego psp ( slimnki ) ? jesli tak to jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 1904

    1904 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Braeslau ;)
  4. Nesta

    Nesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Zrzuć z jednej konsolki pliki flash 0 na drugą zresetuj, ustaw RM i powinno śmigać... tak koleżance przerobiłem i nie narzeka ;)
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Jeżeli masz soft wyżej niż 5.10 w PSP3004 to na razie zapomnij.
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    yy z tego co wiem jeśli chce przerobić to musi mieć TZW. PANDORE albo Despertara ... a to co ty podałeś może mu bricka zrobić też ponieważ przerzucanie F0 może zbrickować PSP ...

    no i nie wszystkie da się przerobić ... a i piszesz jakieś herezje ... jak można zrobić przeróbke po przerzuceniu F0 ... no ludzie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum