1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie slima. CHIP, wiercenie, cięcie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qjam, Sierpień 8, 2011.

  1. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.

    Mam pytanie odnośnie przerobienia. Facet z okolic przerabia i mówi mi, że wiercenie kosztuje koło 100 zł, cięcie ścieżek 70 zł a CHIP coś koło 200. CHIPa on nie wymienia bo mówi, że wstrzymano produkcję. Mówi, że to zależy od napędu więc to będzie wiercenie lub cięcie. Teraz pytanie... co to dla mnie jako gracza oznacza? Bo mówi, że najlepszym rozwiązaniem jest CHIP... a nie chcę żeby konsola padła mi po pół roku grania. Dlatego pytam tutaj was, doświadczonych użytkowników.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tego właśnie nie wiem dlatego pytam was czy to w jakiś sposób może uszkodzić konsolę, takie wiercenie? Nie znam się po prostu...
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie bo wierci sie w napedzie nie w konsoli

    konsola jest nie ruszana wogole
     
  6. qjam

    qjam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A teraz pytanie z innej beczki. Mam dysk 4gb chcę kupić 250 gb. W pudełku są potrzebne kable do tego dysku? Bo na allegro widziałem niektóre aukcje "nie ma potrzebnego przewodu do połączenia dysku z konsolą" czy coś takiego. A chcę kupić to w normalnym sklepie żeby dysk był jeszcze na gwarancji.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli kupisz dysk w obudowie to nic do niego wiecej nie potrzebujesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum