1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie wave ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mic, Kwiecień 13, 2010.

  1. mic

    mic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam gre Dante's Inferno, jest on w wave4. Mam Xboxa Jaspera (liteon) przerobionego iXtreme 1,6 (albo 1,61 - jak mozna to sprawdzic?). Mam program 360-Waves-Patcher, jak przerobic gre tak aby wszystko mi dzialalo, bez przerabiania konsoli, bez activate.iso itd?

    Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. StrongSlinky

    StrongSlinky Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli masz 1.6 to wawe 4 nie pójdzie jak 1.61 to pójdzie. Przerób na wawe 3 to będzie działać na pewno
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    pat**** na wave 3

    Edit:
    nie odświeżyłem
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz 1.6 to musisz spaczować do wave3 lub użyć activate.iso . Ale jeśli spaczujesz do wave3 a okaże się że masz 1.61 to gra nie odpali ponieważ 1.61 odpala tylko niepaczowane obrazy . Ale jeśli tak będzie to nagraj activate.iso wówczas 1.61 odpali również paczowane gry .
     
  6. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    1.61 odpala paczowane i nie paczowane
    maclogan chyba się zakręciłeś :)
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    1.61 nie odpali niektorych pachowanych gier.
    Jesli gra byla patchowana na wave 2 to 1.61 jej nie odpali
     
  8. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    nie wiem, możliwe, ale kolega wyżej raczej nie miałby po co patchować na wawe 2
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1.61 nie odpala zadnych patchowanych gier.
     
  10. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1.61 nie odpali paczowanej gry , 1.61 NS tak .
     
  12. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    1.6 a 1.6NS to nie to samo =).
     
  13. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    Zapowiada się nie długo jakieś wydanie nowego patcha? (Nie jestem zbytnio w temacie)
    I jaki jest teraz najnowszy i najlepszy? Ponieważ ja siedze na 1.4 (offline, nie miałem jak online) a w maju wychodzą AWESOME gry i chciałbym w nie na multi pograć. (Red Dead, Skate 3, Split/Second)
     
  14. mic

    mic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzic jaka dokladnie wersje, 1.6 czy 1.61 sie ma ?
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1.6 odpala wave 3 max1.61 wszystko
     
  16. mic

    mic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobilem na wave3, nagralem, i przy uruchamianiu pisze:

    "Aby mozna bylo zagrac w te gre, nalezy dokonac aktualizacji ...."

    OCB ?
     
  17. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    to znaczy ze musisz dokonać aktualizacji Dascha!
     
  18. xXANDRZEJXx

    xXANDRZEJXx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem z instalacją waves patcher

    Witam,

    mam problem z zainstalowaniem programu wave patcher. Próbowałem instalować różne wersje tego programu, na trzech różnych komuterach i za każdym razem podczas instalacji pojawia mi się taki mniej więcej komunikat:

    Echec de l'ouverture du fichier c:\DOCUME~1\mp\USTAWI~1\Temp\WD_D5B.tmp\INSTALL.ZI P. L'installation est abandonnee.

    Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Co robić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum