1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luekfef1, Wrzesień 19, 2013.

  1. luekfef1

    luekfef1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam na początku Przepraszam ale jestem tu nowy i nie ogarniam.
    Chciałbym wykonać sam przeróbkę xboxa360, prosiłbym kogoś i podesłanie ewentualnie wklejenie linków krok po kroku co muszę zrobić aby go przerobić.
    Wiem że wszystko jest na forum ale nie wiem od czego zacząć i jak się do tego zabrać. Dlatego prosiłbym o wklejenie linków do kroków które muszę wykonać aby przerobić moją konsolę. ( niezbędne narzędzia oprogramowanie, też by się przydało)

    Pozdrawiam i przepraszam jeżeli źle umieściłem post.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Na co chcesz przerobic?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. luekfef1

    luekfef1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym tak ją przerobić aby działała mi większość nowych gier. Jak już powiedziałem nie ogarniam co do czego. Wiem że jak będę miał instrukcję krok po kroku to zrobię to, bo znam się na elektronice i takiej zabawie.
     
  5. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    No dobra ale Lt czy RGH?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. luekfef1

    luekfef1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Najwazniejsze pytanie jaka wersja konsoli? Jaka data produkcji?

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  8. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    masz konsole slim czy fat?
    jak fat to jaki masz napęd?
    [​IMG]

    jeśli slim to moze być LT lub LTU zależy od napędu
     
  9. luekfef1

    luekfef1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola fat: Napęd BenQ VAD-6038
    A co do produkcji to nie ardzo wiem: gnizado od zasilacza mam jakby od Jaspera zasilacz i naklejki od Zephyra
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. luekfef1

    luekfef1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok i to jest przeróbka LT 3,0 czy 2,0 ?? I po wykonaniu wszystkich czynności mogę już odpalić jakąś gre z płyty?
     
  12. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Wszystko zalezy jaki soft wgrasz lt 2.0 czy lt 3.0 na jednym i drugin mozesz grac z pluty xalecany soft lt 3.0 by nie bylo problemow z nowymi hrami

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum