1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie Xboxa 360 na Komputer?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez norbertino, Styczeń 25, 2009.

  1. norbertino

    norbertino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    http://pl.youtube.com/watch?v=sKUyQUifHS8&NR=1 Znalazłem takie coś i niewiem czy to fake czy to prawda? Jeśli jest to możliwe to jak. Jest tam jakaś stronka na filmiku ale nieznam angielskiego to chociaz by mi ktos to przetlumaczył :)??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Po pierwsze to twój link nie działa. Po drugie to naucz się angielskiego, całe życie za Ciebie ktoś tego robić nie będzie. Po trzecie to pewnie w komentarzach pisze czy to fake czy może prawda.
     
  4. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Jedynie starsze wersje xpudła można było przerobić ale tylko uruchamiając napisaną pod niego dystrybucję linuxa i to w trybie tekstowym. Teraz błąd, który to umożliwiał został naprawiony więc już nie można tego robić.

    Tak czy siak, komp z prockiem 8GHz to by było coś :D
     
  6. norbertino

    norbertino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Nie no, Zawsze moge uzyc tego kiepskiego tłumacza z Google.pl :p a co do tego to chyba jak mają własną stronke to by sie tak bardzo nie starali dla Fake :) jak myslicie?? a który jest stary :p bo chyba moja jest tą starą(rocznik 06)
     
  7. norbertino

    norbertino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ok. Temat do usunięcia... Zajrzałem na stronke, a to poprostu obudowa xboxa i wsadzona tam płyta od zwykłego kompa -.- do tego wszystkie rzeczy trza kupic. ramy i proca...
     
  8. Shadow Rox

    Shadow Rox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zgorzelec
    omg do tego styknie zwykły lapek ... nawet napęd otwiera się jak w notebooku ;D
     
  9. ethen

    ethen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko - Biała
    Jakbyście chodzili do szkoły.... to ten koleś mówił że to napęd lapka bo zwykłego nie dało rady wcisnąć
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I USED A BROKEN XBOX360 AND BUILD PC INTO IT ;] Uczcie się anglika .
     
Wczytywanie...

Poleć forum