1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie Xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wayne, Sierpień 1, 2011.

  1. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie w sprawie przerobienia jestem zielony więc nie wiem nic o tym.Chcę przerobić konsolę mą lecz nie wiem co mam powiedzieć kolesiowi od przerabiania aby chodziły mi najnowsze gry i żeby było ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli dasz komuś kompetentnemu to on bedzie wiedział co i jak heh....
     
  4. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a muszę zw sobą prać cały equipment czy samą konsolę
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to też zalezy od tego komu dasz czy ma akcesoria czy nie
     
  6. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie wiesz czy Ci z allegro to są spoko czy oszuści?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary zajrzyj na forum w gielde... w dzial usługi...i wybierz kogoś z naszego grona ....wtedy bedziesz mial pewniaka
     
  8. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha koleszko to trzeba tak od razu
     
  9. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy jak ma się przeróbkę LT 1.9 i wgra się najnowszego dasha to przeróbka się kasuje czy nie?
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli masz dash 2.0.13146.0 i przeróbkę 1.9 a chcesz wgrać dash 2.0.13599.0 to ci nic nie usunie.
     
  11. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. fcbarcelonka1234

    fcbarcelonka1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam dasz 2.0.13146.0 . Juz raz zrobiłem aktualizacje i usuneło mi przerobke ta taki interes zabuliłem 50zł zeby na nowo mi wgrano Przerobke . Wczoraj włozyłem Pendriva z filmem do xboxa i prosi mnei o ponownie pobranie aktualizacji . Daje cały czas nie ale zeby oglondac filmy trzeba pobrac kodeki . Czy mzoe ten nowy dasz jesli wgram to usunie mi przerobke 2.0.13599.0 . Bo chce wgrac tego dasza nowego nie podlaczajac sie pod neta . Wgrac go i odrazu z nowym daszem podepiać sie pod neta wtedy bym pobrał te głupie kodeki . Czy jak wgram tego dasza to mi sie usunie . Pomozcie mi . Dzieki ; )
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ten nowy dash nie usuwa przeróbki tylko jak go wgrasz nie pograsz sobie na razie w gry z ap 2.5 chyba że masz lt+ 1.91
     
  14. fcbarcelonka1234

    fcbarcelonka1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha . Ale jak wgram tego nwoego dasha . To podebne sie do netu to ebdize mi ejscze wyskaiwac jakies info zeby pobrac aktualke ?
     
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli masz 1.9 lub 1.91 to nic Ci nie usunie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum