1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lebu94, Grudzień 18, 2010.

  1. lebu94

    lebu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałbym przerobić swojego xboxa jest to wersja premium z 2009.03.11 i mam takie pytanie jak mam się do tego zabrać, przeczytałem artykuły ale nie wiem z którego artykułu mam go przerobić, ponieważ jest wiele sposobów. Proszę link do artykuł z którego będę mógł moje xboxa przerobic ma on napęd lite on.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
  4. lebu94

    lebu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale tu trzeba te urządzenia a bez nich się nie da? mam kompa sata na chipsecie Via
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Do Twego napędu nie trzeba "urządzeń" bo masz litka v2. Metoda na zabawę z tacką - wsuń, wysuń.
     
  6. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
  7. lebu94

    lebu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale koniecznie musze miec plyte glowna w kompie z chipsetem Via ???. Bo ja mam z intelem nowa płyta glowna.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ma liteona V1 i potrzebuje probe jesli naped nie jest jeszcze przerobiony.
     
  9. lebu94

    lebu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co bo juz nie mam pojecia ;/
     
  10. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    Tak, musisz mieć w komputerze chipset VIA. Inaczej bez PROBE tego nie zrobisz.
     
  11. lebu94

    lebu94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Daj jakis lnk do poradnika jak przerobic bo mam plyte z chipsetem Via.
     
Wczytywanie...

Poleć forum