1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie XGD3 na XGD2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konvrad, Marzec 22, 2015.

  1. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam jedno pytanie: czy da się przerobic grę xgd3 na xgd2? Jak tak to w jaki sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie da się tak zrobić, XGD3 to XGD3.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  4. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Napisz w jakim celu chcesz to zrobić,co chcesz przez to uzyskać.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pewnie by chciał odpalać gry XGD3 na lt niższym niż 2.0, ale to nic nie zmienia bo i tak się tak nie da... Tylko update LT.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może chodzi Ci o wgranie topologii pod LT2, tak aby gry z XGD3 dały się uruchomić. Zrobisz to programem Xbox Backup Creator i odpowiednim plikiem .bin.
     
  7. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wlaśnie o to mi chodzi. A mozesz powiedzieć mi jak to zrobic, a i potem grę nagrywać pod lt2 czy lt 3?
     
  8. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tzn. chce odpalic gre na lt 2.0.
     
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. konvrad

    konvrad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok, dziekuje, a gry XGD2 działają tylko na lt 2.0 lub wyzej?
     
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Pobierasz Xbox Backup Creator,wchodzisz w zakładkę image tools po prawej masz napis Action klikasz na Inject potem>AP25 Sector następnie podajesz ścieszke do obrazu iso oraz plik topology for lt2.0
     
  12. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Gry XGD2 działają zarówno na lt 2.0 jak i na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum