1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobienie ze zwykłego LT na LT 1.91

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez qqq, Sierpień 24, 2011.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam. Mam przeróbkę zwykła LT - starą. Chcę teraz wgrać najnowszą 1.91. Posiadam Liteona, nie wygrywałem najnowszego dasha w tym roku - posiadam stary. Czy da się przerobić konsolę na 1.91 nie otwierając jej. Bardzo prosze o odpowiedz czy to jest możliwe. Jesli tak to po prosze o krok po kroku tutorial co zrobić. pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KoNsulton

    KoNsulton Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemasz.
    Bez wydłubania napędu na zewnątrz nie da się. Żeby zaś wydłubać napęd trzeba otworzyć konsolę.
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Rozumiem. Czyli nie ma co się tym bawić w domu :/ Lepiej oddam w ręce fachowca i zapłacić te 50 zł. Dziekuje za rade. :)
     
  5. KoNsulton

    KoNsulton Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego nie? Wszystko da się zrobić samemu. Odrobina uwagi, cierpliwości i masz przerobione. Satysfakcja x2, a i 50 PLN na browar zostanie.
    U Ciebie o ile masz klucz wydobyty to bułka z masłem. Jeżeli nie masz klucza to również jest to do zrobienia samemu w domowym zaciszu w czacie około 4 piw.
     
  6. spik8

    spik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    da się jakoś wydobyć klucz z Liteona bez cięcia ??
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak pmt hack
     
  8. spik8

    spik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    ale do tego potrzeba chyba jakiś specjalistycznych kabelków, przełączników itp
     
  9. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    USB Probe najmniej problemów bedziesz miał z tym
     
  10. spik8

    spik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    lepiej jest w to zainwestować niż zapłacić aby ktoś mi przerobił wraz z wyciągnięciem klucza ? bo cena chyba porównywalna.
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Ja również posiadam przeróbkę LT+ (tą pierwszą) i chciałbym przerobić sam konsolę. Chciałem się zapytać czy jak mam już klucz napędu (dostałem jak przerabiałem konsolę na LT+) to potrzebuje USB Probe czy można to zrobić w jakiś inny sposób. Jeżeli da się to proszę o jakiś tutorial.
    Pozdrawiam
     
  13. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Otwierasz konsole, odpinasz kabel sata od napedu, i podlaczasz kabel sata z komputera. Łączysz jakims kabelkiem metalowa obudowe xboxa z obudowa komputera. A dalej wszystko jest w tutorialu JF: Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: jftut1.4.3.rar
     
  14. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w związku z tym mam jeszcze pytanie czy konsolę muszę podłączać do komputera stacjonarnego czy mogę użyć kabla e-sata->sata i podłączyć pod laptopa (nie posiadam stacjonarki w domu). I 2 pytanie czy jak mam dash 12xxx to lepiej zrobić aktualizację do najnowszej wersji i później wgrać nowe LT czy postępować wg. instrukcji?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz sprawdzic bo na niektórych esata dziala....najlepiej wgraj oryginalny soft do napędu potem dash potem przeróbke
     
  16. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wielkie dzięki za pomoc
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum