1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobiłem X-BOX 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matafix, Maj 24, 2008.

  1. matafix

    matafix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    własnie przerobiłem mojego x-box 360,a wiec pierwsze co mnie interesowalo dzwoniac do typa który zajmuje sie tym hurtowo stwierdził ze gra nie straci gwarancji to rozumiem ze rozklejamy blombe suszarka tak wiec zrobiłemi uzywajac suszarki zrobiłem ,wszystko tak jak byc powinno,gra czyta pirackie gry z tym ze niechce mi odpalic plików z filmami avi przed flaszowaniem niepokazywała mi folderów z filmami jednak po przerubce sa widac foldery ale nadal niemoge odpalic filmu czy macie nato jakies podpowiedzi. :-\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    A aktualizowałeś konsolę?
     
  4. matafix

    matafix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    własnie nie słyszałem ze po aktułalizacji przerobionej konsoli moge otrzymac ban,czy to prawda.?
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    NIE
     
  6. matafix

    matafix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    wyskakuje nastepujący komunikat.

    Do odtworzenia tej zawartosci wymagany jest aktualizacja mediów,Aby pobrac aktualizacje zaloguj sie do usługi xbox live i otwórz zawartosc ponownie

    kod stanu 51-c00df236
     
  7. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Połącz się z Xbox Live i pobierz aktualizacje, i po problemie :p
     
  8. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Mozesz sie polaczyc z netem i sciagnac. Nie musisz sie bac o bana
     
  9. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Aha jaki Flash instalowałeś?
     
  10. matafix

    matafix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Takiego instalowałem Benq iXtreme v1.42 czy moze jest jakas inna opcja aby pobrac np.jakies kodeki i odpalic to z pendriva.
     
  11. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    To możesz spokojnie się łączyć z siecią :)
     
  12. matafix

    matafix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Ok wielkie dzieki za odp i szybka reakcje bede musiał Połączyc się z Xbox Live i popbrubowac.
     
  13. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: przerobiłem X-BOX 360

    Jakby mial Xtreme to tez moglby sie polaczyc z siecia bez obawy o bana, oczywiscie bez "kopii zapasowej" w srodku.
     
  14. choco

    choco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy istnieje możliwość wgrania tych niby kodeków, żeby oglądać filmy avi? ale bez korzystania z xbox live, bo nie mam możliwości podpięcia się do usługi. a no i mam nowy dashboard, wgrany już w konsolę (nie na dysk, czy kartę).
    kod błędu:
    51-C00DF236
     
  15. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kodeki DivX można wgrać jedynie łącząc się z internetem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum