1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiny a jednak nie przerobiony

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kania-ssj4, Czerwiec 23, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Tak jak w temacie zrobiłem flash poradnikiem dextera za pomocą dos-flash ze względu na nowy dasz wszystko przebiegło idealnie zapisały się banki i wogóle wszystko się pokryło i tak dalej...Podczepiłem xboxa pod tv wkładam crysisa(kopię) a tam tylko otwórz DVD i otwórz napęd pojawia się tylko taki filmik..A orginały chodzą i ja się pytam czego się nie przerobiło jak się przerobiło 0_o już nie wiem o co chodzi z tym wszystkim.....:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może wgrałeś oryginalny firmware? Masz plik, który wgrywałeś? Weź go obadaj.
     
  4. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    nie orginalny miałem LT+ a wgrałem LT+1.9 jedynie mnie zdziwiło bo w jungle było pokazane jak by to był 1.1 ale chyba tak ma być.,,A może to winna dasha? ponieważ się nie zmienił..I pytanko jak mam dwa pliki w folderze gdzie jest en LT 1.9 i tAm są dwa pliki 1.1 i 1.9 to ja mam to wrzucić do tego folderu w jungle z firmware? bo nie zrobiłem tak tylko normalnie wybrałem jako folder z pulpitu....
     
  5. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LT+1.9 wgrywasz po wgraniu najnowszego dasha. A dasha wgrywasz samemu.

    A potem, gdy masz już tego dasha, to dajesz "Open Target Firmware" i LTPlus-025v1.
     
  6. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Czyli wgrać nowego dasha(z kąd go wziąść i jak wgrać i jaka musi to być wersja)..Potem junglem wgrać lt 1.9 i tyle?
     
  7. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najnowsza wersja ze strony microsoftu. Potem junglem albo dosflashem. Rozumiem, ze klucz napędu dalej masz?
     
  8. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    nie mam klucza....Znów będe musiał oddczytywać tak??..a tego dasha jak się wgrywa?
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie masz klucza?

    To jak robiłeś tego flasha tym dosflashem? ^^


    edit: Może od nowa przeanalizuj poradniki? Bo coś kombinujesz ;d
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zrobiłes flash bez klucza??? konsola na śmieci??
     
  11. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    zczytałem klucz ale stwierdziłem że nie będzie mi potrzebny i nawet nigdzie go nie zapisywałem..;/..haha no to wałek czy jak? czy możliwe jest drugi raz?
     
  12. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No też się dziwię. A mówi że mu oryginały chodzą. Więc wtf?


    //edit: To od nowa sczytaj.

    edit2: Może masz w logach w jungleflasher? Zobacz
     
  13. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Motyw był taki opael przerabiał mi kiedyś na LT+ i kupiłem niedawno kinnecta cofneło mi przeróbkę i postanowiłem wysłać napęd ale że musiałem śrubokręt kupić to się wkurzyłem:D:D i postanowiłem sam przerobić tutkiem dextera wszystko poszło banki się zapisywały i wogólę nie wiedziałem że powinno się spisać ten klucz nawet nie wiem jak on wygląda po wgraniu tego chyba flasha chciałem spr. czy chodzi przeróbka wkładam crysisa nie idzie wkładam kinnect adwentures idzie...
     
  14. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Aa może te dwa pliki co zapisałem OFW.bin i CFW.bin to są kluczę czy coś?? może o to chodzi czy ten klucz napędu to były te cyferki w junglu ja miałem chyba same zera a potem same siódemki
     
  15. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ale skąd miałeś ten orginalny klucz ?? Sam go sczytałeś czy jak???
     
  16. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co za koks. Oddaj ten napęd komuś, bo nic nie rozumiemy z twojej gadki.
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odezwij się na gadu to może cos zdzialamy.....bo ja nie usuwam kluczy...ale skoro jedna gra idzie a druga nie to cos dziwnie wgrałes
     
  18. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Tak sam szczytałem ten klucz w dos fleshu i jednak go chyba mam to ofw.bin tak myślę
     
  19. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    OFW to jest ten klucz.
     
  20. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    A To widzicie hehe...i co teraz?:D
     
  21. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W dosflashu można sczytać orginalny klucz ???? O nie wiedziałem chyba że się coś zmieniło ja to sczytywałem za pomocą Probe i tych igieł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum