1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobiny xbox 360 e w piatek i sobie nie radze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marhan14, Marzec 15, 2015.

pizza

  1. pizza

    0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. pizza

    0 głos(y/ów)
    0,0%
Multiple votes are allowed.
  1. marhan14

    marhan14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam prosze o pomoc mam przerobionego xbox 360 e poradzilem sobie z grami z iso ma rgh ale mam nastepujacy problem wgralem dwie gry na pena 16 gb i xbox widzi ale mam dysk zewnetrzny 250 gb zformatowalem go do fat 32 ustawiony dysk podstawowy a xbox go nie wykrywa jak podlacze go do xboxa to nawet nie sygnalizuje podlaczenia prosze o pomoc dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejdź w ustawienia i pamięć czy tam widniej on jako niesformatowany, ewentualnie użyj programu hddXfixer.
     
  4. marhan14

    marhan14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    prosze napisz mi jak tam wejsc na ustawienia pamieci
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Guide button i wchodzisz w ustawienia
     
  6. marhan14

    marhan14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Guide button niewiem gdzie to jest w tym programie czy w samym xbox go jak w xbox to niewiem gdzie to jest

    ja jestem swiezak naprawde w xbox

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Marzec 16, 2015
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To jak nie wiesz gdzie on na padzie wystarczyło wpisać w google. Jest to środkowy przycisk na kontrolerze.
     
  8. marhan14

    marhan14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    niemam w ustawieniach opcji pamieci co dalej
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Opcje ma każdy... Lecz jak dysk ci nie świeci to xbox go nie jest w stanie zasilić. Kup kabel usb i podłącz go do 2 portów usb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum