1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona konsola a oryginał ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jacek881, Grudzień 8, 2011.

  1. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie mam przerobioną konsole (chyba 1.61) i czy jeśli włożę oryginał gry np.fifa 12 to zaktualizuje mi się dash i przeróbka zniknie ? czy można grać spokojnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ///

    /// Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak zniknie przeróbka.
     
  4. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli chyba poczekam na LT 3.0 bo pewnie niedługo będzie
     
  5. ///

    /// Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie to najrozsądniejszy wybór jeśli sam nie wykonujesz flasha.
     
  6. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najpierw wgraj OFW (oryginalne oprogramowanie napędu) i wsadź nowy dash, a na końcu nową przeróbkę LT 3.0
    Zrób tak jak pisze za 1-3tygodni bo wtedy prawdopodobnie wyjdzie nowy iXtreme
     
  7. jacek881

    jacek881 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak wgrać to OFW ?
     
  8. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OFW to orginalny firmaware napędu. Jak będziesz przerabiał na LT+ 3.0 to wgraj orginalny firmware,później dograj najnowszy dash i wrzuć LT+ 3.0. Ale wiadomo wszystko w swoim czasie,bo narazie LT+ 3.0 w robocie ;) Trzeba czekać,pozdro :D
     
  9. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żal mi cie Mietek52 napisałem to powyżej a ty jeszcze raz to samo piszesz. Warma powinieneś dostać
    Napisz do mni na GG 36875415
     
Wczytywanie...

Poleć forum