1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona Konsola GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shtra, Wrzesień 27, 2013.

  1. Shtra

    Shtra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jakiś miesiąc temu kupiłem od kumpla przerobioną konsolę xbox 360 slim. Powiedział mi że oryginały i podróbki będą mi normalnie chodziły a jednak dzisiaj kupiłem GTA 5 oryginalne ze sklepu i jak włożyłem pierwszą płytę i próbowałem ja odpalić to pojawił mi się czarny ekran a potem komunikat że nie można odczytać płyty ( zrestartuj konsole albo przeczyść szmatką). Po włożeniu drugiej płyty była taka sama sytuacja. I tutaj mam do Was pytanie co mogę zrobić żeby zacząć normalnie grać?
    Jeżeli macie jakieś pytania co do konsoli to proszę pisać w miarach możliwości odpowiem.
    Dodam że gta 4 oryginalne i bo2 chodzi bez zarzutu.
    Btw. To mój pierwszy temat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść pamieć podręczną.
     
  4. Shtra

    Shtra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mi wytłumaczyć jak to zrobić?
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustawienia pamieci\dane dysk czy usb i żółty i tam będzie wyczyść pamieć podręczną. Nie kasuje save itd
     
  6. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolega wyżej odpowiedział pare sec wcześniej...
     
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    a u tego kolegi normalnie działało? bo mi to wygląda na padnięty laser bądź napęd
     
  8. Shtra

    Shtra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety dalej bez zmian.
    Gry oryginalne jak GTA 4 albo CoD Black Ops 2 działają bez problemu i niestety nie mam u kogo zobaczyć czy działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum