1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona konsola nie dzialaja gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Radzikgsm, Marzec 2, 2012.

  1. Radzikgsm

    Radzikgsm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Jestem nowy na forum wiec mam kilka pytan. Konsola nowa, przerobiona nie wiem jaki LT (jak to mozna sprawdzic ?). Problem pojawil sie pare dni temu, mianowicie scigajac nowe gry czesto po wypaleniu nie dzialaja. Np WWE12 smiga ok ale nie mozna zainstalowac jej na hdd. Kinectimals Now With Bears - konsola niby wykrywa gre ale nie odpala. Za kazdym razem wyskauje komunikat, ze plyta jest brudna lub uszkodzona.

    Z racji tego, ze jestem nowy prosze nie krzyczec za bardzo. Szukalem na forum jedni pisza, ze trzeba do gry dogrywac jakis plik itp. Wiec mam kilka pytan

    1. Jak sprawdzic jakiego mam LT ?? Koles niby mowil ze mam 3.0
    2. Jak nagrywac nowe gry, zeby chodzily ?? Plyty Verbatim, program imb burn mam cos dogrywac z pendriva, sprawdzac obraz abx ??
    3. Czy moge zrobic aktualizacje dasha i czy gry beda chodzic po niej ?? I jak to zrobic ??

    Z gory dzieki za odpowiedz !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na moje oko nie skanowałeś gier abgx 360 na autofix level 3
     
  4. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    przed nagraniem gry nalezy ja przepuscic przez abgx, nagrac nagrywarka IHAS.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ihas nie jest konieczny styknie mu zwykła tyle ,że musi grać z płyty i nie jest bezpieczna na xbox live
     
  6. Radzikgsm

    Radzikgsm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadzam sie - nie sprawdzalem ABGX. Ale teraz sprawdzam obraz Kinectimals : Now With Bears i jest dobry. Moze zla/tania plyta ??

    Xbox po przerobce odlaczony od neta.
     
  7. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    niby mowi sie zeby nagrywac na verbatimach i wtedy dzialaja, ja nagrywalam na tescowych i wszystkie gry mi dzialaly wiec z tym jednak różnie bywa
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem czy nie jest to xgd3 przeskanuj abgx 360 na ustawieniu autofix level 3 i wszystko się dowiesz ,jak będzie pisało na zielono ,że topologia została dodana to jest git nagrywać tylko
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
Wczytywanie...

Poleć forum