1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona konsola, problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Narkol, Listopad 20, 2010.

  1. Narkol

    Narkol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    mam problem z konsolą mojego brata. Niestety, przeszukałem tematy jednak jest w nich zbyt dużo informacji, które czasami na dodatek są sprzeczne. Mojego problemu to nie rozwiązało. Konsola została zakupiona pod koniec 2008 roku, w grudniu jakoś, przerobiona została natomiast tego roku, jakoś w wakacje. Nie mam więc pojęcia, jaki ma napęd
    , jaki soft i ten iextrime czy coś takiego...Tak czy siak konsola jest przerobiona, działały mu takie piraty jak GTA:LCS, Sniper Ghost Warrior, Avatar, Red Dead Redepcion (czy jakoś tak), Teeken 6, COD:MW2. Natomiast taka gra
    jak Just Case 2 już nie chciała się wczytać mimo dobrego nagrania. Sam osobiście nagrywałem GTA i to o dzikim zachodzie i działało ok (resztę dostałem od znajomego, już nagrane). Postępowałem wg. instrukcji,

    [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board

    w ustawieniach wszystko tak samo, to AutoFix Level 3 tak samo. Ostatnio brat samodzielnie wg. moich instrukcji chciał nagrać HAWX2 (wg. instrukcji zawartej w linku) i nic. Przez ten czas ściągnął takie tytuły jak COD:Black Ops, w/w HAWXA2, Assasina II Brootherhood, MOH2010 - dokładny nazyw gier tych regionów, wavów itp podaję niżej:

    Call od Duty:Black Ops [R.Free][Eng]
    Assasins Creed Brotherhood X360Global - o r.free nic nie jest napisane
    MOH2010[PAL]Eng. - tutaj też o regionie nic nie ma
    HAWX2[R.Free]

    dodam, iż wszystkie z nich posiadają plik .dvd oraz nagrywane będą na dobrej jakości płytki programem
    imgburn. Proszę mi powiedzieć, w jaki sposób wypalić te 4 gry, aby działały na konsoli brata. Czy mam nadal postępować wg/ w/w poradnika ? Czy też sciągnać nową wersję tego abgx ? Jeżeli tak to proszę mi powiedzieć, w jaki sposób przerobić obrazy (chodzi mi o odznaczanie opcji). I jeszcze jedno pytanie, czy po przerobieniu obrazu za pomocą abgx, po zamknięciu tego dosowego okna mam nagrywać plik iso czy dvd, bo to przerabianie wygląda tak jak by w ogóle nie integrowało w obraz czy plik dvd. Mam nadzieję, że zostałem zrozumiany, pozdrawiam i liczę na pomoc z Waszej strony.

    ps. proszę nie odsyłać mnie do googli i nie oskarżać o spamowanie.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!Dodaj znalezisko!Zglos posta!Dodaj posta do linkr!
    Odpowiedź z cytatem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  4. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Dziękuję za odesłanie do mojego poradnika. Napęd masz liteona lub benq. Równie dobrze możesz mieć przeróbkę 1.61. Ściagniety obraz odrazu nagraj w clonie nic z nim nie rob.
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Odesłałem go bo chyba jest to najprostszy sposób na nagranie.
    Zależy gdzie przerabiałeś, ja np. przerobiłem przed wakacjami i mam lt 1.1, więc sugeruje się moim "doświadczeniem".
     
Wczytywanie...

Poleć forum