1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ebi09, Czerwiec 23, 2010.

  1. Ebi09

    Ebi09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem przerobioną konsolę xbox elite 120 GB. Nie znam się na tym, wiem tylko, że wersja oprogramowania to LT 1.1. Pytanie teraz: Czy jeśli podłączę xbox do internetu w celu pobrania kodeków do .avi to dostane bana? I czy gwarancja nadal mnie obowiązuje? Jeśli nie to co muszę zrobić, żeby ją odzyskać. Wg. sprzedawcy plomba nie została uszkodzona.

    Jak tworzyć kopie zapasowe gier na xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
  4. Ebi09

    Ebi09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest jakiś sposób, żeby oglądać avi, lub wgrywać je na dysk i móc je oglądać tak żeby nie trzeba było ściągać kodeków i nie dostać bana?
     
  5. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    nie ma takiego sposobu:/ musisz się połączyć z netem...
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podłącz się do neta. Jak na razie LT jest "niewykrywalne". Sam gram już ponad 2 miesiące na Live. Jak raz pobierzesz kodeki to już drugi raz nie musisz.
     
  7. Ebi09

    Ebi09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten kabel od modemu czy prosto z gniazdka podłączyć do konsoli
     
  8. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    i jak juz sie polaczy to co ma zrobic? bo sam nie wiem ? :p bo samo sie chyba nie sciagnie ? :p
     
  9. Ebi09

    Ebi09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Sorry żę sie wtrące ale mam małe pytanie a nie chce zakładać nowego tematu.
    Jak kupie nowego xboxa i podłącze go do neta pobiore te kodeki zeby avi odtwarzać i puźniej przerobie xboxa i nigdy nie bede podłączał go do neta to będe mógł odtwarzać avi? i nie dostane bana?
     
  11. Ebi09

    Ebi09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej gdzie mma to podłączyć wejście do xbox na neta jest duże a moje kable od neta są małe i wąskie
     
  12. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    tak
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie rob wiochy :p do xboxa nie podlaczysz kabla telefonicznego :p
     
  14. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Czy LT jest wykrywalne czy nie to wie M$ a na pewno nie ty. Fala banów przypada zawsze na jesień więc wtedy dowiemy się na pewno teraz nie ma co się bać o ile konsola nie została oflagowana podczas po przedniej fali.

    Po 1 musisz mieć kabel Ethernet, kabel telefoniczny... jakby to powiedzieć nie pasuje jak sam zauważyłeś.
    Po 2 bez obrazy ale zleć podłączenie xboxa do neta komuś bardziej doświadczonemu bo obawiam się że sobie zrobisz krzywdę albo uszkodzisz sprzęt. I mówię to całkiem serio.
     
  15. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    no dobra, ale moze ktos napisze jak je sciagnac jak juz sie polaczy bo ja calutki czas jestem i tylko czekam az napisze ;P
     
  16. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Echhh odpalasz plik avi jak jesteś podłączony do XBL i on sam poprosi o pobranie kodeków.
     
  17. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    kodeki? wkładasz płytę z filmem avi. i samo Ci pobiera:)
    Phoenix505 - byłeś szybszy:)
     
  18. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    okey ;) wiec juz po temacie :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum