1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiona nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Swampi23, Maj 10, 2014.

  1. Swampi23

    Swampi23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam jeszcze jeden problem z nagrywarką Asus drw-24b3st.No więc przerobiłem według poradnika na ihasa 524b i nagrałem forze 4 i wyskakuje mi błąd przeczyść płytke.Wiem że gra ma zabezpieczenie civ ,a niby ihas ma ją nagrać spokojnie.Czy są jakieś specjalne oprogramowanie pod omegi?Jakieś ustawienia pod nagrywanie gier z zabezpieczeniem civ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12087
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zacznij od verbat8m jeslicnue da rady zmien nagryware

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Swampi23

    Swampi23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmiana płyt na verbatiny coś da?Będę mógł nagrywać z zabezpieczeniem civ?Drogie są te płyty wiec wole zostaćna omegach jeżeli sie nie bedzie dało
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Kup 1 i spróbuj, co Ci szkodzi..
    A przed nagraniem nie wyskakuje okienko z Truncate? Jak nie to znaczy że dobrze spatchowałeś nagrywarke

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. Swampi23

    Swampi23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okienko wywalało jak miałem jeszcze nie przerobioną,a teraz nic.


    Można prosić o FW do verbatinów i omegi?
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko masz na forum.
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Sam sobie zrób FW, pod odpowiednie Media ID.
    Ściągnij Media Code Speed Edit, z resztą tutaj Tutek:

    http://xboxforum.pl/ihas-241/tutorial-ixtremeburnermax-flash-liteon-ihas-rev-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/

    Masz tam nawet FW pod Omegi, tylko sprawdź czy masz takie samo MediaID płyt, sprawdzasz w IMGBURN
     
Wczytywanie...

Poleć forum