1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobione czy nie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mianod, Wrzesień 26, 2013.

  1. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    Witam kupiłem Konsole xbox 360 premium 60GB i podobno jest przerobiona tylko jak to sprawdzic bo freestykle dash i innych dodatkow nie ma podobno jest tylko przerobiona, jest jakaś możliość zeby to sprawdzic? i czy RGH/Jgbt da sie atualizowac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. killer85

    killer85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    ŁÓDŹ
    to pewnie chodzi o przerobke napedu jesli nie zauważasz zmian w podstawowym menu (wyglada standartowo ??) .... masz lt+3.0
    kup sobie na ryneczku :p gre i zobacz czy zagrasz .... albo sciagnij /pożycz
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uruchom konsole przyciskiem wysuwania tacki. Jeśli się wyświetli xell to masz jtag/rgh

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    probowalem uruchomic przyciskiem od tacki i nic :/
    To znaczy ze nie jest przerobione?
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    możesz mieć lt i odpalać gry nagrane na płytkę w domu
     
  7. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    a moge jakoś sprawdzić jkie mam lt bo słyszałem ze jest 2.0 i 3.0 i nie wiem dokładnie jakie mam i czy gta V mi pojdzie?
     
  8. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Wypal jakąś grę na LT2.0 i zobacz czy pójdzie. Jak zadziała to znaczy że masz lt3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum