1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobiony IHAS a nie nagrywa

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez michalsc, Październik 15, 2012.

  1. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześc, kupiłem nagrywarke Liteon ihas 124 b z wgranym burner max, jednak gdy chce nagrać jakąś płyte w img burn, dostaje pytanie o overburn lub truncate,po wgraniu jeszcze raz burner maxa dalej dzieje sie to samo, co jest nie tak ? płyty to oczywiście verbatim a ich disc id:mkm 003 00, nagrywanie oraz flaszowanie robione oczywiscie zgodnie z poradnikami z forum, gry nagrywają sie w 97% po czym wyskakuje błąd,czy ktoś może mi pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. vince155

    vince155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dołączam się do pytania(pytam z ciekawości:), może dla innych się przyda).
     
  6. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Przerobilem liteon ihas 124 b i po nagraniu 100 % wyskakuje " przekroczono limit czasu semafora" pomoze ktos?
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Też się dołącze,ciekaw jestem jak to rozwiązał,może mi albo komuś innemu się przyda.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum