1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony LITE-ON a orginalne gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomek_666, Listopad 2, 2010.

  1. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!!

    Zakupiłem na Allegro rok temu konsole Xbox 360 Jasper przerobioną (nowa, pełna profeska wraz z gwarancją !:cool: ) ! Posiadała ona ixtreme 1.5. Zaktualizowałem je do 1.6. Podłaczyłem ją max 4 razy do neta w celu sciągnięcia kodeków do filmów. Dostałem również płytkę z oryginalnym firmware (czy coś takiego) LITE-ON. Co muszę zrobic zeby nie dostać bana jak kupie orginalną grę i będę grał przez xbl ?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Nic.Nie dostajesz bana za grę,ale za pirackiego softa w napędzie.Łut szczęścia może cię uchronić od bana.
     
  4. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK. A jak dostałem ta płytkę to co z nią zrobić ? Czytałem że przywrócić coś można albo coś ? Czyli muszę kupić nowa konsole czy wystarczy wymiana napędu ?
     
  5. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No coś można przywrócić. Ale nie potrzebny do tego nowy napęd ani nowa konsola.
     
  6. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś mi napisać jak to wykonać. Bo jestem ZIELONY:(
     
  7. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Wszystko opisane jest na forum,w jaki sposób zrobić flash napędu.
     
  8. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    myślisz, że jesteś w stanie sam cofnąć ixtreme?
     
  9. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Życzę powodzenia. Nie uszkodź konsoli.
     
  11. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fanie że pomogłeś ! Dali płytkę to znaczy ze jakoś można.
     
  12. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Koleś, konsoli to on na pewno nie uszkodzi. Co najwyżej napęd.
     
  13. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dali płytkę do przywrócenia oryginalnego FW ? Jak to możliwe?
    Czy dali oryginalną grę? Jeżeli gre to normalne, chcieli złapać klienta.

    Pamiętaj. Mając przeróbkę to nie ważne czy grasz na oryginałach czy nie i tak Cie mogą złapać jak podłączysz konsolę pod neta.
    Na przeróbce możesz robić to samo co bez niej (grać na XBL itp) ale mogą Cię złapać i zbanować konsolę. Jedyny plus to to, że czyta nie oryginalne płyty.
     
  14. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dali mi płytkę z napisem LITE-ON
     
  15. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sry zapomniałem, że kupuje się oddzielnie konsolę i napęd. Nie stanowi on także integralnej jej części. To tak jak mój samochód był sprawny tylko silnik nie działał. Auto oczywiście nie uszkodzone. Mój błąd..
     
  16. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moze tak przejdziemy do sedna sprawy ? Co mam zrobic zeby normalnie grać na xbl ? Nowa konsola ?
     
  17. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    cofnij ixtreme. Tzw. unflash
     
  18. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    szukaj tutków na forum. Oryginalny klucz masz na płytce.
     
  20. ziomek_666

    ziomek_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kliknij dziękuje i nie musisz słownie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum