1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobiony LiteOn a tekstury

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez rtv2500, Styczeń 18, 2009.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Jak to jest z tym napędem LiteOn po przerobieniu? Czy również doczytuje tekstury w grach np. Gta IV, Test Drive Unlimited tak jak Benq?

    Dzięki za pomoc, pzdr:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak doczytuje:D
    Ja mam przerobionego lite-ona i normalnie mi śmiga GTA IV i TDu jak i inne gry.
     
  4. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może źle zadałem pytanie... Czy znika droga, budynki, bo się nie zdążyły wczytać na czas?
     
  5. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrozumiałem pytanie , ma ten problem 80 % osób grających w GTA IV na PC.

    Ale ja na moim lite-onie tego problemu nie mam , wszystko działa pieknie:D
    Nie zdarzyło mi sie żeby gdzieś nie pokazało tekstury.
     
  6. S3Bols

    S3Bols Guest

    ja mam liteona wszystko sie szybko wczytuje ale konsola nie wyrabia i sa lagi ^^ a wszyscy tak chwalili tego xboxa
     
  7. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    popieram przedmówców tez mam liteona i nie mam problemów w GTA IV ale często się przycina w GoW2 (verbatim 2,4x)
     
  8. mrpop

    mrpop Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    w GOW 2 nie mam tego typu problemu wszystko ładnie smiga....
     
  9. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli najlepszy napęd to LiteOn? Warto zmienić z Benq na LiteOn`a? Tekstury na Benq tylko doczytuje w gta IV i Midnight Club: L.A. w Test Drive tylko czasami jakieś drzewko doczyta
     
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, najbardziej dopracowany napęd to Lite'On. Zamiast zmieniać napęd lepiej dysk sobie kup :DD
     
  11. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tez mialem problem z doczytywaniem tekstur w gta 4 bo mialem karte pamieci 256 mb ale dokupilem dysk i problem znikl
     
  12. kloder

    kloder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie , lepiej zamiast nowego napędu kup hdd lub jak masz kontroler sata do tasiemke + hdd 120gb i w 150 zł spokojnie się zmieścisz
     
  13. sebool12

    sebool12 Guest

    A czy sam napęd liteon wystarczy, żeby doczytywały się tekstury ?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gra z napędu to nie rozwiązanie każdy musi mieć dysk, jednemu będzie chodzić lepiej drugiemu gorzej a z dysku najlepiej
     
  15. R@D

    R@D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie w GTA IV zdarza się brak tekstur tylko przy bardzo szybkiej jeździe po długiej prostej. Wtedy czasami faktycznie pojawia się brak drogi i tylko szare elementy.
     
  16. sebool12

    sebool12 Guest

    To liteon coś poprawia czy nic ?
    Podajcie jakiś link z kupnem tego dysku 60gb jakiś sklep np komputronik bądź allegro bo jakoś 60gb nie mogę znaleźć ;/
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ma tez problemy nie raz. Zakup dysk Ci pisałem. Nie jest to drogie
     
  18. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam przerobionego liteona i w zadnej grze nie ma zadnych doczytywan ani spowolnien :D tak samo kazdy narzeka na nagrywarki :d ja mam stara nagrywarke nec kupiona ok 3 lata temu z kompem i wszystkie gry nagrywa ustawiam predkosc na max i nagrywa 4,1x i kazda gra smiga :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum